Paraglajderska stolica s interneta

Marka asa predstavila je stolicu na izložbi namještaja u Milanu asa 2011. koju su špijunirali proizvođači opreme za ekstremne sportove.

Nova stolica za tvrtku asa dizajnirao je dizajner Konstantin Grchik & # 40; asa ). Izvor inspiracije za autora bili su ekstremni sportovi. Dizajn stolice djelomično je"špijuniran" lagana i izdržljiva Sportska oprema za jedrenje na dasci & # 40; jedrilica & # 41; i paragliding & # 40; paragliding ).

Okvir izrađen od metalnih cijevi nije skriven ispod presvlake, već je upečatljiv element dizajna. Za izradu sjedala koristi se neobično rješenje– nije čvrsto fiksiran na okvir, već je"suspendiran" na naslone za ruke na izdržljivim remenima, zahvaljujući kojima sjedeći "lebdi" na stolici poput pilota paraglajdera. Naslon za leđa za veću udobnost nadopunjen je jastukom koji podupire donji dio leđa ili služi kao naslon za glavu.
Materijali otporni na sunce i vlagu omogućuju vam da koristite i stolicu na otvorenom.

Razmislite o svim stavkama tvrtke Aisne.

Čitaj više  Lila uvijanje
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: