Plutajuća stolica

Namještaj "lebdi u zraku" dostignuće je moderne znanosti? Ponekad je to samo neobična vizualna tehnika. Kao, na primjer, u slučaju stolice za iPhone švedskih dizajnera Pettera ternea & # 40; IP & # 41; i Andersa Jonssona & # 40; IP & #41;.

Razvijajući temu održivog i neobičnog dizajna u svom radu, dizajneri Petter terne & # 40; i & # 41; i Anders Jonsson & # 40; i & # 41; i ) osmislili su niz stolica i.

Glavni materijal za stolicu u Astainu bili su komadi drva koji su ostali od proizvodnje drugog namještaja. Obično se ovaj materijal baca kao nepotreban.

Stolica Nazipina ima prilično koncizan oblik u duhu tipičnih primjera skandinavskog dizajna. Neobičan detalj– dijelovi nogu zamijenjeni su umetcima izrađenim od potpuno prozirne PVC plastike.

Neravni kunaovi drva koji uokviruju plastične elemente stvaraju efekt doslovno "odlijepljenog" sa zemlje stolice i čini se kao da model lebdi u zraku.

Mladi dizajneri Petter terne i Anders Jonson upravo su ovog proljeća diplomirali na Sveučilišnom fakultetu za umjetnost i obrt i dizajn u Stockholmu, asa & # 40; asa & # 41;, ali već su postali poznati u svijetu dizajna. Prije svega, zahvaljujući svom diplomskom radu-fotelji, TV-u. Njegovo sjedalo čine" komadići " furnira, koji se obično šalju u proizvodne otpadne proizvode u tvornicama namještaja.


Naslovna stranica & # 40; eng. – «više" ) dizajneri Petter terne i Anders Jonsson žele skrenuti pozornost na prirodnu ljudsku želju da dobiju sve više i više.

Budući da jednostavan drveni namještaj mnogima više nije dovoljan, a stvoren je i"leteći" model stolice koji povezuje ljepotu prirodnog drva i moderne tehnologije.Čitaj više  Ikone dizajna-na ulicu!
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: