Udobnost i higijena s oceanom

Internet proizvodi toaletni bide s prilagođenim programima.

GROHE Sensia® IGS– novi toalet za bide koji možete prilagoditi prema vlastitom nahođenju. Odaberite temperaturu i tlak vode, položaj mlaznice i trajanje pranja, temperaturu zraka za sušenje. Optimalne parametre lako je spremiti u svoj osobni profil, a zatim pokrenuti gotov program pritiskom na jedan gumb.

Model je opremljen integriranom ispušnom ventilacijom i automatskim ciklusom toplinskog čišćenja. Mlaznica za tuširanje ispire se prije i nakon upotrebe, tako da je uporaba bidea higijenska i sigurna. Sam slučaj je potpuno keramički, bez šavova i praznina, pa je briga o njemu jednostavna. A duroplast sjedalo se lako uklanja.

GROHE Sensia® Internet ima ugrađeni program za uštedu energije. Na primjer, kotao radi samo kada se zapravo koristi toalet za bide. Kada idete na odmor, model se može staviti u poseban način rada s niskom potrošnjom energije ili jednostavno isključiti.

Funkcijama se može upravljati pomoću LED zaslona. Postoji način mekog noćnog osvjetljenja. Novost dolazi u dva dizajna. Potpuno u bijeloj boji ili s bijelom zdjelom i mat kromiranim spremnikom s crnom ili crvenom završnom obradom.


Razmislite o drugim kolekcijama tvrtke AZIPA.

Čitaj više  Futuristički dizajn i brza montaža
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: