Namještaj po obljetničkoj cijeni od Acepa

Set namještaja za spavaću sobu s krevetom s krevetom s krevetom s krevetom s krevetom sada je dostupan po posebnoj cijeni u sklopu promocije u čast godišnjice tvrtke.

U čast svoje 75. godišnjice, njemačka tvornica nazire još jedan poklon svojim kupcima. Po posebnoj cijeni 499 000 kuna sada se može kupiti posebna kombinacija namještaja za spavaće sobe za spavaću sobu. Set uključuje tapecirani krevet s tapeciranim krevetom u varijanti uzglavlja elipsa i presvlakama u cjenovnoj skupini s uporištima od 3 cm, dva postolja s nogama od 3 cm i ormar s pet vrata. Troškovi madraca, baze madraca, rasvjete, pribora i ukrasa nisu uključeni u promotivnu cijenu. Ručke i noge za ormariće u kromiranom dizajnu nude se uz nadoplatu. Informacije o konfiguraciji i materijalima mogu se naći u tipičnom listu tvornice. Cijena posebnog kompleta ponuđena u sklopu promocije znatno je niža od preporučene maloprodajne cijene i omogućuje vam uštedu do 184.344, 96 kuna.

Promocija će trajati od 1. prosinca do 31. prosinca 2015.


Razmislite o drugim kolekcijama iz Interneta.


Čitaj više  NASA vlaži i ionizira zrak
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: