Nova tehnika ACEP na eigos Acepa 2016

U sklopu izložbe asa 2016, Marka asa najavila je ugrađene uređaje za kuhinju.

Na izložbi Amapa 2016, tvrtka Amapa predstavila je asortiman ugrađenih uređaja za kuhinju, koji su uključivali nove proizvode kao što su pećnice, ploče za kuhanje, Mikrovalne pećnice, nape, perilice posuđa. U dizajnu najavljene serije Talijanska baština marke prolazi crvenom niti, a inovativne tehnologije čine je što lakšom za upotrebu.

Uz ekskluzivnu tehnologiju Ama & ama, kuhanje u pećnici ne zahtijeva napor. Sam sustav odabire ispravan program: samo jednim okretanjem prekidača aktivira se način rada koji automatski postavlja željenu temperaturu i vrijeme kuhanja. Prikladna indukcijska ploča za kuhanje pruža prilagodljive zone grijanja za posuđe različitih oblika i veličina. Nova mikrovalna pećnica nudi načine kuhanja, odmrzavanja i zagrijavanja, dizajnirana je za korisnike koji se svakodnevno suočavaju s vremenskim pritiskom. A napa lako uklanja neugodne mirise, dim i druge pare koje nastaju tijekom procesa kuhanja– treba samo postaviti potreban način napajanja.

Također, Iphine predstavlja novi proizvod u liniji perilica posuđa iphine– higijenski model, s funkcijom, izrađen posebno za roditelje s malom djecom. S velikom brzinom i ekonomičnom potrošnjom resursa, perilica posuđa ama od ama osigurava učinkovito čišćenje i sušenje posuđa, kao i dječjih potrepština. Pranje na visokoj temperaturi pruža poboljšano čišćenje koje uklanja do 99,9% onečišćenja. Za nježno skladištenje, čišćenje i sušenje dječjih predmeta u perilici posuđa, postoji posebna košarica za uklanjanje, koja koristi svijetle boje i životinjske slike u svom dizajnu. Njegov dizajn omogućuje vam prikladno postavljanje dječjeg posuđa unutar perilice posuđa. Unutrašnjost perilice posuđa izrađena je od nehrđajućeg čelika bez nikla i plastike bez BPA, što pomaže u smanjenju alergijskih reakcija kod djece.

Čitaj više  Inovacije u perilici posuđa
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: