Kuća porculana predstavila je zlatnu palaču na njemačkom jeziku

Christian Zieger predstavio je novu kolekciju interneta u vodećoj trgovini "House of porculan".

Ain ' Ain ' Ain & # 40; "Zlatna palača" & # 41; – nova serija porculanskog posuđa i pribora. Za AZIPA, jednu od najstarijih njemačkih tvornica porculana, razvio ju je poznati ured za dizajn Azipa. Modeli Ainai 'Ainai' ainai postali su nastavak i dodatak popularnoj kolekciji porculana ainai. Novi proizvodi izrađeni su u crno-bijeloj boji sa zlatnim dekorom. Pruge i ukrasi na šalicama i tanjurima podsjećaju na sjene izrezbarenih svodova venecijanske palače cini ' ai ' ca.

Na slici: Christian Sieger & # 40; internet & # 41; i Dmitrij Širokov ( "kuća porculana" & #41;.

Ruska premijera nove serije održana je u trgovini "kuća porculana" na Lenjinovom prospektu. Kolekciju je osobno predstavio gostima svečane večeri, arhitektima i dizajnerima

Čitaj više  Internet uzgaja papige na tanjurima
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Smilyana Dvorjak

Pozdrav, dragi ljubitelji kućne udobnosti i poboljšanja! Ja sam Smilyana Dvorjak, iskusni dizajner koji stvara tapiseriju stila i spokoja u području interijera. Pridružite mi se dok idemo na putovanje kroz moje dugogodišnje iskustvo, a svaki projekt svjedoči o alkemiji dizajna koja životne prostore pretvara u svetišta udobnosti.

Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: