Interijer kao pozadina slike za dnevni boravak: dizajner Aleksandar Sleptsov

Slike na zidu u dnevnoj sobi i drugi predmeti zbirke dobili su pristojnu pozadinu na kojoj se vrijednost svakog umjetničkog djela najjasnije očitovala.

Grafički interijer sa slikama za dnevni boravak dizajnera Aleksandra Sleptsova, projekt-sudionik natjecanja" Najbolji dizajn stana " na

Mladi par koji posjeduje pentahus od 160 četvornih metara. m u Kuvajtu imao je i impresivnu kolekciju grafike i slika. Kako bi se pravilno zasjenile sve ove fotografije i slike, odabrana je jednobojna paleta u nijansama bijele, crne i sive. Dizajner Aleksej Sleptsov razvio je poseban koncept "grafički pentaus", čija je provedba omogućila najbolje uklapanje slika u dnevni boravak i druge prostorije kuće. Svako umjetničko djelo ima svoje posebno mjesto. Svijetli komadi namještaja i dekora koriste se samo u nekim slučajevima, kada je potrebno postići sklad i cjelovitost prostora. Glavno utjelovljenje koncepta "grafički Penthouse" postala je ručno izrađena crno-bijela slika na kuhinjskom zidu. Pod u ovom prostoru izrađen je od crnog mramora— ovaj premaz odmah označava granicu između kuhinjskog prostora i dnevnog boravka, gdje je pod od prirodnog drva.

Čitaj više  Dnevna soba u drvenoj kući: dizajnerica Ekaterina Egorova
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: