Orijentalni dizajn dnevne sobe: dizajner Aleksandar Sleptsov

Opcije za dnevne sobe u istočnim kućama, u pravilu, uključuju upotrebu" ikoničnih " elemenata: rezbareni namještaj, nargile, veliki broj tekstilnog dizajna.

Dizajn dnevnog boravka Aleksandra Slepcova-sudionik natjecanja "Tekstil u unutrašnjosti".

Razmišljajući o mogućnostima dizajna dnevnog boravka privatne kuće u Kuvajtu, vlasnik i autor projekta prirodno su se zaustavili na orijentalnom dizajnu. U dugoj pravokutnoj sobi dizajner Aleksandar Sleptsov uspio je stvoriti moderan interijer, ali s osvrtom na lokalnu kulturu i tradiciju. Sav namještaj stvoren je prema skicama dizajnera, kao i ukras zidova i stropa. Duga pravokutna soba sadrži nekoliko kauča za ležerne večeri s prijateljima i prostor za nargile. Dizajn tekstila donio je poseban okus interijeru. Prozor je prekriven teškim draperijama, ali igra toplih i hladnih nijansi jastuka dodaje dinamiku"opuštajućem" dizajn. «Ikoničan" elementi dekora— orijentalni vitraji koji skrivaju izvore osvjetljenja, slike s arapskom ligacijom— dovršeni plan. Dizajner je uspio stvoriti moderan, ali autentičan interijer s osvrtom na lokalnu kulturu i tradiciju.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: