Jesen obrt sat

Jesen obrt sat

Za proizvodnju obrta za jesenske teme, možete koristiti i prirodne prirodne materijale i njihovu uspješnu imitaciju. U ovom slučaju, možete računati na činjenicu da zanatlija neće izgubiti prezentirani pogled u nekoliko dana. Na primjer, sat, uobičajena ideja obrta za natjecanja i izložbe u školi i vrtiću, može se izraditi od oba grana, konusa i žira i plastičnih ili papira javora.

Maple Lišće Proizvodnja

Dakle, da se prirodni list javora ne osuši i ne pretvori u odvodnik, to mora biti “laminiran”, jer to obično koristi vosak ili glicerin.

Postupci nisu najjednostavniji, a ne najbrži. Ali plovilo, to se događa, morate nositi sutra, a sve je sve o svemu – jedne večeri. Zatim su izrezali umjetni javorski listovi iz jesenske vijence, koji je u sezoni lako pronaći u trgovinama iste cijene. Cijena jeftino, slatka izgleda u plovilu.

Za proizvodnju sati, trebat će vam: debeli karton (na primjer, iz kutije za cipele), obične kartona u boji, ljepilo i ljepljivu pištolj, ciglogough, škare, olovku, ukrasne plastične lišće, plastične bundeve, pletenje niti i markeri.

Plan korak po korak sastoji se od nekoliko točaka.

 1. Od debelog kartona morate smanjiti veliki krug. Ovdje i Zirkul. Ako nije, trebate staviti veću ploču s olovkom.
 2. Drugi krug je izrezan iz fine kartona, u ovom slučaju – žuto. Žuti fragment je lijepljen na gustu krugu, u desnoj strani u sredini.
 3. Oko malog kruga točno, bez udaljenosti, složene navoje pletenja. U ovom MK su prilično guste, narančaste. Boje se mogu odabrati po vlastitom nahođenju, ali je poželjna tradicionalna jesenska gama. Pre-polaganje mjesta podmazano ljepilom. Teme trebaju biti prilično prilično pritisnuti na tlo.
 4. Baza je spremna za ukrašavanje. Sada vrijeme umjetnog lišća. Oni su proizvoljno postavljeni, možete učiniti točno kao na fotografiji, možete doći do sheme izračuna. Tu su i male plastične bundeve i, na primjer, dekorativne ptice (ako postoji). Previše blizu i previše – ne ovaj slučaj, sve bi trebalo biti u umjerenim količinama tako da su lumeni između dekorativnih elemenata bili dovoljni.
 5. Iz tamnog hladskog kartona potrebno je rezati strelice.
 6. Olovka (koristeći sve iste kružne) unutar žutog kruga je nacrtana druga. U krugu, imena jesenskih mjeseci napiše se lijepo. Možete ispisati imena.
 7. Strelice su fiksirane u središtu ili iglu (šivanje) ili na žici. Dodatak može pomoći i ljepljivim pištoljem. Važno je da su strelice funkcionalne, odnosno da se mogu pomaknuti.
 8. Na stražnjoj strani sata pričvršćen je za vješanje.

Gledati spreman. Osobito oni pokazuju vrijeme, ali jesenski mjesec. I sami djeca mogu slijediti činjenicu da strelice ne zaostaju.

Možete dodati autorove bilješke dekor DIY dekor: Koristite aboorije, pšenične šipirete, mahovinu, ljuska i drugo.

Kako napraviti grane?

Provesti temu jeseni u kreativnosti, često se koriste grane. Za razliku od lišća, dugo ostaju u pristojnom obliku, nemojte se razbiti, ne sušiti, ne trunuti se. A za satove mogu biti izvrstan dekorativni element.

Postoje dva glavna načina za proizvodnju takvih sati: prvo podrazumijeva uporabu debelih grana, jer često kažu – od drva, drugi način podrazumijeva uporabu tankih grana.

Analizirat ćemo kako napraviti sat od malih okretaja.

 1. Potrebno je pripremiti materijale i alate: komad guste kartona, mehanizam iz sadašnjih satova sa strelicama, prilično debeli grane (promjer se može malo razlikovati), ljepilo na drvo, brusni papir i hack za metal. Naravno, ovaj će se posao gotovo u potpunosti izvesti roditelji.
 2. Krug izrezuje krug, čiji je promjer neznatno veći od duljine glavnih strelica. U središtu bilo kojeg prikladnog načina obavlja se rupa, gdje će se umetnuti mehanizam sata.
 3. Od grančica, potrebno je pažljivo odrezati dijelove, nadahnuti dijelovi moraju biti tanki tako da strelice ne percipiraju kao prepreku. Zbog toga je potreban metalni hacksaw.
 4. Drvene psovke klikes se drže na kartonskom krugu. Mateći ludi tada će se morati očistiti tako da su savršeno. Mogu biti prekriveni s verzijom, ako želite. Ili uzeti lak stabla umjesto stiha. Kartona, usput, također možete unaprijed obojiti, ali je na diskrecijskom nahođenju autora.
 5. Mehanizam je umetnut iza kartonske osnove, fiksiran je s maticom, strelice se stavljaju. Baterija je također umetnuta u ovoj fazi. Sat već ide, ostaje da se pričvrsti šupljinu za vješanje.

Takav šumski sat je funkcionalan, čak i ako brojčanik u ovom modelu nije uvijek osiguran.

Ali kako su satovi izrađeni od tankih grana.

 1. Pripremite se za posao koji vam je potreban karton za bazu, grančice, kesteni / bumps / žir / orasi, uzorci iz herbarij, univerzalni ljepilo, škare.
 2. Kartona smanjuje bazu kruga. Tako počinje glavni dio MK.
 3. Vrijeme je za standardizaciju grančica, to jest, to je da ih izreže tako da su jednaki duljini.
 4. Grančice se zalijevaju oko opsega, početno mjesto lijepljenja za sve grančice treba uzeti u obzir stvaranje kruga. To jest, zalijepljeni grančice tvore novi krug na kartonu. Ali njihovi ciljevi bi trebali ići dalje od baze najmanje pola.
 5. Središnji dio može biti zapečaćen jesenskim lišćem, prethodno osušenim i boljim u glicerinu.
 6. Od glava žira, prikladno je napraviti brojke ili radije, mjesta gdje su brojevi obično fiksirani.
 7. Arrogos može biti izrađen od izdržljivog, gustog suhog cvijeća.
 8. Između grana, tamo i ovdje je u prilogu drugog dekora: biljke od herbarij, konusa, oraha.

Ostaje samo da se pojavi s petlje iza kartonske osnove – a satovi su spremni. Crawler se može nadograditi – grane boje (pogotovo ako koristite recepciju gradijenta, tj pletenica ili satenska traka.

Gledajte s nitima

Zapanjujući sati mogu se konstruirati pomoću navoja za pletenje ili jute.

U ovom primjeru, uzeli su jute, ali na svom mjestu može biti prikladna pređa.

Alati i materijali

Temelj će biti ravna plastična jela, ovaj put u kartonu neće stati, nije tako izdržljivo.

Pripremite se i potrebno:

 • jute twin ili pletenje niti, guste i lijepe+
 • Različiti dekor – ovdje cvijeće, ali u slučaju jesenskog plovila, to mogu biti male naljepnice na jesenskim temama, rasutim naljepnicama, istim žirnim i ljuskama+
 • Kuglica+
 • Vruće ljepilo i PVA+
 • čipka+
 • sat+
 • Tanka žica.

Satovi će biti stvarni i stoga, nakon što su naslikani na školskoj izložbi ili natjecanju u vrtu, mogu se odvesti kući. U kuhinji izgledaju posebno prikladno.

Uputa korak po korak

Rad počinje s operacijom na plastičnoj posudi. U svom centru morate napraviti rupu i ljepilo jute ugušiti na ljepilo, krećući se spiralom. Mora zatvoriti cijelu prednju stranu sata, kao i rani dio. Lijepljivim nitima, morate ih pritisnuti rukama tako da će biti glatki, i nije bilo vala na ravnini sat.

To je ono što dalje.

 1. Vrijeme je da ukrasite brojčanik. Na perimeru možete lijepiti raznobojnu pletenicu ili niti koje svjetliju glavnu neutralnu boju. U ovom slučaju, unutarnji krug je rub s ljubičastim nitima, a razdvojen je svijetli ukrasni kabel. Vruće ljepilo će pomoći svemu to sigurno popraviti.
 2. Na opseg sati pričvrstiti cvijeće, gotove dekorativne elemente. Umjesto toga, postoji svibanj biti žir ili imitacija Rowan bobica.
 3. U čipke morate umetnuti žice, pretjerano odgristi, a zatim savijati 4 osnovne brojeve od dobivenog elementa.
 4. Brojevi se lijepe na brojčanik i bijele perle će biti iznad njih. Kuglice su priključeni na onim mjestima gdje bi trebali biti smješteni i drugi brojevi.
 5. Sat mehanizam je fiksiran na vrućeg ljepila, koja je umetnuta između stražnjicu (u rupu načinjenu od strane aidly). Usput, na poleđini sata ima smisla napraviti potpornjima koji neće dati mehanizam na dodir zidova i ispočetka. Sve je spremno!

Kanap, usput, može biti u boji, a ako se odlučite narančaste teme, sat će se automatski pretvoriti u jesensku obrt.

Možete koristiti niti od tri boje: žute, narančaste i crvene, a takve prijelaze u boji će još više postaviti raspoloženje interijera u kojem će sat biti. Kao sezonski dekor – prekrasan i jednostavan domaći model.

O tome kako napraviti jesenski obrtnici “sat”, pogledajte sljedeće.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: