Aplikacija na temu House

Aplikacija na temu House

Aplikacija je jedan od najpopularnijih obrta među djecom različitih dobi. Čak i najmanji majstori mogu se nositi s njegovom proizvodnjom. Postoji mnogo ideja za modeliranje lijepih aplikacija. U današnjem članku ćemo pogledati kako možete napraviti kreativne skladbe na temu “Kuća”.

Jednostavna verzija za djecu

Kreativni procesi su vrlo važni za dijete. Izrada raznih obrta je koristan za razvoj malog pokretljivosti, kao i na fantaziju malo majstora. Osim toga, simulacija raznih slika i aplikacija uzima bebu, hoće svoje lijepe rezultate.

Prijave na temu „kuća” može biti najviše razlikuje: od izuzetno jednostavna za složene i spektakularno. Ako je dijete još uvijek upoznat sa stvaranjem takvih atraktivnih obrta, tada počinje sa malim – s najjednostavnijim tehnikama i idejama. Nakon što je svladao najviše jednostavne kreativne procese, beba će biti lakše dalje napredovati, razvijati odgovarajuće vještine.

Najjednostavniji aplicirano od „kuće” je učinjeno pomoću takvih materijala i alata:

 • Obojeni i bijeli papir+
 • Olovka i škare+
 • vladar+
 • ljepilo.

Sve radove treba provoditi pod nadzorom odraslih, jer će beba koristiti škare. Da bi se spriječile moguće ozljede, roditelji ili učitelj trebaju pažljivo pratiti sve faze.

 1. Prvo uzima papirnati list boje salate. Iz njega je potrebno smanjiti melan za aplikaciju.
 2. Kada je detalj salata izrezan, to će se držati na plavi ili svijetlo plavi list obojenog papira.
 3. Sljedeći papir bit će potrebno napraviti vrlo lagano izrezati brojke određenih oblika. Element za krov mora biti trokutasti, za baznu kvadrat. Dijete može sigurno pokazati fantaziju, koristiti pojedinosti široke raznolikosti. Za buduću kuću možete odrezati i male prozore. Ne može se zalijepiti za prijavu 1, ali odjednom nekoliko papira “zgrade”.
 4. Sve napravljene gredice mogu se zalijepiti na bazu izrađenu od plavog papira sa zelenim čistačem.
 5. Zatim se papir uzima žuta i bijela. Od tih materijala treba napraviti cvijeće za prekrasne aplikacije. Također dodatno možete pripremiti uredni put smeđe ili žutog papira, oblak bijelog papira.
 6. Sve preostale praznine papira zalijepljeni su za bazu. Prekrasna aplikacija na temu “Domik” je spreman!

Dijete može koristiti u ukupnom sastavu i drugim dekorativnim komponentama. Na primjer, može se rezbariti od žutog papira sunce s zrakama ili malim ribnjakom iz plavog / plavog ovalnog. Nemojte ograničavati mašte djece.

Kako napraviti rasutiću?

Obrt će biti originalniji i privlačniji ako to učinite volumetrijskim. Takve vrste primjena su također jednostavne u provedbi, dakle, čak i vrlo mladi majstor može se lako nositi sa svojim modeliranjem.

Pitam se da će aplikacija pogledati na kojoj je prikazanoRustikalna dress pasmina. Kao potonji, možete koristiti prirodne materijale – grančice, ošišane za smanjenje duljine. Ako ne želite učiniti s takvim komponentama, dnevnici se mogu izraditi vlastitim rukama. Da biste to učinili, potrebno je uvrnuti cijev iz smeđeg papira, koristeći olovku.

Razmislite o tome kako napraviti kreativnu krekeru pomoću improviziranih smeđu papir dnevnika.

 1. Potrebno je uzeti temelje. Može biti bijeli list kartona ili papira. Trebat će ga da zalijepite bervene cijevi-dnevnik. Moraju biti postavljeni jedni na druge. Određene pojedinosti trebaju biti pritisnute jedna s drugom kao čvrsto.
 2. Od trupaca zalijevanja bit će osnivanje seoske kuće. Kada je spreman, morat ćete napraviti krov. Da biste to učinili, izrežite trokut obojenog papira. Boje ovog detalja ne igraju posebnu ulogu, tako da dijete može sigurno izabrati bilo koju opciju.
 3. Završen obrezani krov trokutastog oblika je lijepljen na vrh baze dnevnika. Ako postoji želja, možete dodatno izrezati malu cijev i spustiti ga na krov.
 4. Volumetrična aplikacija je praktički spremna. Će biti dopunjen reljefnim dnevnim zidom s malim prozorom. Da biste to učinili, potrebno je uredno smanjiti mali žuti kvadrat i zalijepiti ga u podnožje kuće.

U proizvodnji takav snaps će biti jednostavan, ali zanimljiv. Lako može napraviti dijete za 3 ili 4 godine. Preporučljivo je simulirati takav aplausion pod nadzorom odraslih, budući da će se koristiti škare.

Umjesto iskrivljenog iz papira improviziranih trupaca, dijete može dobro prikazati izvornu bazu kuće iz običnih utakmica. Slični obrti izgledaju vrlo lijepo i učinkovito. Od utakmica možete ne samo kuću, već i krajolik koji se nalazi oko njega. Na primjer, to može biti malo drvo, ograda, pa, i tako dalje. Aplikacije iz utakmica su vrlo jednostavna. Dovoljno čvrsto podešavajući ove pojedinosti jedni drugima, prianjanju na navedene konture.

Ostale ideje

Na popisanim majstorskim klasama upisanih, metode proizvodnje Applique “Kuća” ne završavaju. Još uvijek ima mnogo drugih zanimljivih uputa koje su dostupne djeci različitih dobnih skupina.

Vrlo neobične kuće dobivaju se ako ne radite iz uobičajenog, već iz valovitog kartona. Razmotrite koja je shema za takve materijalne kreativne dječje obrte simulirano.

 • Prvo morate pripremiti bazu u obliku bijelog kartona. To košta malo tako da dobije manje izduženog oblika.

 • Zatim morate pronaći svijetlo zelene ili plave boje papira. Iz ovog materijala bit će potrebno smanjiti udobne rub ili prekrasne brda različitih visina.

 • Ako se kuća nalazi na pozadini brežuljaka, potonji bi trebao biti zalijepljen naizmjenično. Prvo je zalijepio najudaljenijim detaljima. Boje brda trebaju se izmjeriti. Tamne stavke moraju se kombinirati sa svjetlom. U prvim fazama pojedinosti se ne mogu odmah zalijepiti. Prvo, dopušteno je jednostavno pokušati sve komponente pripravka.

 • Sljedeći trebate crtati siluetu stabla na stražnjoj strani smeđe boje ili kartona. Ova stavka će morati smanjiti.

 • Sada možete otići u dizajn baze kuće. Da biste to učinili, morate izrezati jednostavne kvadrate od valovitog kartona. Ovaj materijal će dati zanatsku zanimljivu i atraktivnu teksturu.

 • U sljedećoj fazi bit će potrebno pripremiti prekrasan krov za kuću. Da biste to učinili, rezati trake iz valovitog kartona. Njihova primjerna širina trebala bi biti od 1,5 do 2 cm. Za zanimljiviji izgled preporučljivo je smanjiti liniju pločica na ovim detaljima. Na aplikacijama možete prikazati nekoliko kuća. Krov jednog od njih treba obaviti u obliku pločice. Druga kuća može se nadopuniti jednostavnim krovom.

 • Sve stavke treba razgraditi na bijeloj osnovi kako bi pravilno raspodijelili svaku od komponenti. Uz krunu stabla morate pričvrstiti elemente izrezati u obliku oblaka pomoću kovrčavih škaraca. Ako ne postoji takav alat u arsenalu, možete koristiti jednostavne škare, ali s njima izrezati dijelove oblika sličnih valu, bit će teže.

 • Sada možete ići izravno na lijepljenje svih pripremljenih elemenata. Prvi stick brda. Rubovi ovih dijelova ne moraju biti podmazani ljepilom: moraju ostati slobodni.

 • Zatim za kuće čine prozore. Mali stanovi se postavljaju na temelju aplikacije, ostavljajući rubove besplatno. Gluotivni krovni dijelovi trebaju od donjih razina. Za dodatni volumen ruba pločica, preporučljivo je biti nježno pretučen. Tada možete premjestiti na označavanje preostalih brda. Njihovi rubovi moraju biti pažljivo staviti pod rubove kuća koje nisu podmazane ljepilom. Sve što nadilazi list morat će smanjiti.

 • Windows se može urediti Čepovi kontrastičnog cvijeća.

 • Sada je vrijedno dovršiti izvornu primjenu pred-ubirenog stabla. S adhezivnim sastava bit će potrebno podmazati samo deblo.

 • Sljedeća kruna za lijepljenje. Fragmenti se mogu lagano podešavati kako bi se dobio lijep volumen.

Neobična i atraktivna primjena. Može se dodatno uvesti ili ukrasiti mnoge druge komponente koje žele dodati dijete. Boje valovitog kartona mali majstor također mogu pokupiti sam. Nema ograničenja i zabrana.

Glavni razred na proizvodnji aplikacija na temi “Kuća” vidi više.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: