Interijer iz Interneta

Na namještaju i tekstilu pojavio se ikonski logo križanih mačeva na Internetu. Najstarija tvornica porculana u Europi pokrenula je vlastitu liniju za dom.

Inner debi na Internetu ( vidi. «Porculan je star 300 godina" od 21.05.2010 ) održano tijekom Milanskog tjedna dizajna: Otvorena je glavna modna ulica u Azipa Salon Azipa. I prvi službeni nastup na izložbenom prostoru– u sklopu jesenske sesije asa&asa – 2012.

Nova linija uključuje namještaj, svjetiljke, pribor i Tekstil. Predmeti iz interneta, poput poznatog porculana, ručno su izrađeni– i na isti način mogu biti kolekcionarski predmeti. Dizajneri su inspiraciju crpili iz povijesnog razdoblja od 1940. do 1970. i iz impresivne arhive tvornice. Na presvlakama i ukrasima prepoznatljivi motivi: zmajevi, mačevi, ratnici, geometrijski uzorci, crackelure. Osnova palete boja bila je sedam boja koje se najčešće koriste u slikanju porculana.

Razmislite o zbirci porculana u Kini.

Čitaj više  Poštujte rad domaćice: kako kuhinju učiniti još prikladnijom
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: