Stol u stilu oceana

Dizajneri su nepredvidivi ljudi i mogu se naći u bilo čemu. Na primjer, osmislite stol za blagovanje po slici i sličnosti ikoničnog igrača azipa 3.

Dizajner Rolf Hei ( nau & # 41; ima vrlo svestran pogled na svijet oko sebe. Na primjer, prilikom izrade blagovaonskog stola za tvrtku Hay kao osnova uzeta je slika ikoničnog ipain3-igrača ipaina.

Prva verzija ipasina imala je ravnu i sjajnu površinu prednje ploče & # 40;mogla je biti crna ili bijela & # 41; i zaobljeni kutovi stražnje metalne strane kućišta. Zahvaljujući tome, igrač je bio vrlo ugodan za držanje u rukama.

Usput, ime stola nije slučajno: pismo od Ace— kratica za internet & # 40; eng. — «stol" & # 41;, a 12 mm— je polumjer zaobljenih kutova.

Na fotografiji: ulomak blagovaonskog stola asa 12 tvrtke asa.

Odlučivši da stol za blagovanje ne bi trebao biti ništa manje ugodan na dodir, Rolf Hei "zaokružio" je kunaove novog stola za kavu 12. Pravila rada igrača prenio je na dizajn blagovaonskog stola. Dakle, prema dizajneru, pravi kutovi se istroše ranije i izgube svoj izvorni sjaj.

Složimo se da je stol s pojednostavljenim kunaovima ugodniji za upotrebu. Okvir Amaina12 iz Amainaina izrađen je od lijevanog aluminija & #40; referenca na metalnu stražnju stranu amainaina & # 41;, obojen prahom u boje "prototipa" – tj. crno — bijele. Ploča stola završena je furnirom od jasena obojenim u iste boje.


U članku su korištene slike sa stranice


Čitaj više  Dvoetažni vrtić
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: