Zabava sat?

Netko tko se dobro odmara dobro radi! Sve, od ljuljačke do radnih stanica, nalazi se u novom uredskom programu Asa na sajmu asa – 2012.

Workspirit od Vitra– to je cijeli program za uredsku opremu budućnosti. Temelji se na ideji kombiniranog prostora: za rad i rekreaciju, u timu i pojedinačno.

Dizajneri su uzeli strukturu kao model… javnog parka sa svojom raznolikošću osamljenih područja i javnih površina. U uredskom "parku" od interneta posebno mjesto zauzimaju modeli za organiziranje pojedinačnog radnog mjesta na zajedničkom području.

Okretne stolice s kapuljačom na leđima dizajnirane su za privatne telefonske razgovore. Pojedinačne radne stanice i kabine za sastanke opremljene su pregradama u nišama. Stol s polukuglastim zaslonom i stolovi s pregradama od pluta idealni su za rad u tišini.

Dah i razgovor s kolegama predlaže se na kauču i pufovima, kao i– što je neočekivano– na uredskoj ljuljački.

Marka je na svom štandu predstavila nove proizvode s površinom većom od 1500 četvornih metara. M na sajmu na televiziji– 2012.

Razmislite o drugim modelima robnih marki.

Čitaj više  Vinski ormar
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: