14 primjera pletenog namještaja

Svojstva ratana i drugih materijala koji se koriste u proizvodnji pletenog namještaja i pribora olakšavaju njihovo premještanje s mjesta na mjesto i upotrebu u zatvorenom i na otvorenom.

Sav pleteni namještaj može se uvjetno podijeliti u dva "kampa". Prvi će uključivati predmete izrađene od prirodnih vlakana, poput ratana. A u drugom– namještaj i pribor od sintetičkih materijala. Pogledajte i odaberite setove pletenog namještaja i pojedinačne stolove za kavu na fotografiji našeg izbora.

Obje skupine pletenog namještaja ujedinjuje mali u usporedbi s njihovim drvenim i metalnim "kolegama" težina, visoka čvrstoća, otpornost na ekstremne temperature i vlagu. Glavne razlike uključuju činjenicu da se proizvodi prve skupine najčešće izrađuju ručno, dok se pleteni namještaj od sintetičkih materijala proizvodi industrijski.

Za mnoge namještaj i pribor od ratana i drugih prirodnih vlakana izgledaju poželjnije s ekološkog stajališta. Takav namještaj posebno je popularan među pristašama kolonijalnog stila i stilova "zemlje" i "etno". A u eklektičnom interijeru stolić od ratana uvijek će morati ići u dvorište.

Pleteni stolovi i sjedala prikladni su za upotrebu i na otvorenom & # 40; u vrtu, uz bazen ili na ljetnoj verandi & # 41;, i u kući. Neki od stolova za kavu na fotografiji postoje samostalno, drugi– dio su kolekcije koja također može uključivati pletene sofe, fotelje, pufove, svjetiljke i dodatke.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: