Održivi razvoj

Od papira do pečenja. Dizajneri asa napravili su novu verziju legendarne Kolekcije asa za asa.

Ainopine već deetljeće daje ton modernom Nizozemkom dizajnu. Job Smits & # 40; internet & # 41; i Ninke tunagel & # 40; internet )– ironični umjetnici koji vole gledati u iskrivljeno ogledalo, prepoznati sebe u njemu, okolne predmete i pojave… U središtu svih njihovih djela– tradicionalni arhetipovi s pomakom: razmjera, sadržaj i oblik. Njihovi su dizajni ironični, provokativni i uvijek vješti. Sami dizajneri sebe smatraju otkrivačima novog potencijala zastarjelih stvari, a njihov dizajn obično smatraju dekorativnom i primijenjenom umjetnošću stoljeća.

2005. godine osmislili su kolekciju namještaja za Azipa. Materijali za to bili su obični papir, karton i drvo. Od njih su se prodavali stilizirani primjeri burgerskog namještaja, obojani u bijelo. Bijela kao list papira. Nova dekorativna vježba bila je kolekcija boja u boji. 2009. papir je obojen u 23 boje u paleti za Oceanside.

U 2013. godini, internet vježba u ručnoj izradi– tehnika krpanja dodana je izradi papira. Tako se kolekcija AIP-a pretvara u AIP-e. Čini se da su predmeti sašiveni od raznobojnih preklopa. Ormar i stalak, stol i zaslon, luster i stolna svjetiljka– posvuda svijetle karakteristične Nizozemske boje.

Čitaj više  Stol iz časopisa
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: