Morska zabava za djecu

Morska zabava za djecu

Pomorci, gusari, morski valovi, nevjerojatni podvodni stanovnici – morske teme ispunjene avanturama! Zato je mornarska zabava za djecu – zanimljiv način slavljenja vašeg rođendana. Na takvoj zabavi morate razmotriti svaku sitnicu da prenesemo pomorsku atmosferu avanture.

Ukrašavanje sobe

Pomorski odmor dizajn temelji se na udrugama s morem, tako da su glavne boje ovdje – plave i plave. Dopuštena je koristiti sve nijanse, a možete ih razrijediti svijetle i kontrastne tonove, na primjer, crvenom i žutom bojom.

Da bi se prostori podsjetile na more, vrijedi pokupiti sve što nekako nalikuje na more. Za dekoraciju u pomorskom stilu možete razmotriti sljedeće opcije.

 1. Objesiti na val zid obojenog papira. Soba će se igrati s novim bojama, ako je papir sjajan ili s metalnim prevlakom.
 2. Navezite zidove mora, oceana, rezervoara. Ove fotografije rezervoara bit će konfigurirane u željenoj atmosferi, pomoći da se osjećaju negdje uz more.
 3. Na stropu i na svim konveksna površina potrošiti sidra. Sidro je povezana s broda, a brod je u more, pa sidro na zabavi je jedan od glavnih atributa.
 4. otvori vrata i zidovi Možete ukrasiti domaće vijence od sidra, zvjezdača, riba, sirene, školjke. Takve vijenci lako su proizvedeni kartona, teme i markere.
 5. Na stolovima kao dekor možete postaviti figure brodove, palme, otoci. Također ćemo koristiti školjke, zvjezdača i šljunak – bilo suvenira iz morskih naselja.

Da biste stvorili prikladnu atmosferu, možete se obratiti na šum mora kao pozadinska glazba. Takve smirivanja zvukovi su savršeni za odmor za svečanu večeru, možete dopustiti djeci da su njihove omiljene plesne glazbe.

Soba može lako postati brod za goste. Vi samo trebate donijeti “brod” sve potrebne atribute: lifebuy, ribolov mreža, sidro, upravljač.

Atmosfera će pomoći u stvaranju tematske fotolone s inventarom za fotografiju. Jedan od kutova sobe može se pretvoriti u nenaseljeni otok, podvodni svijet ili gusarski brod. Fotoone se može izraditi po narudžbi ili napraviti sebe. Krajolik za fotografiranje poslužit će kao veliki plakat ili crtanje na morskim temama, kao i razne volumetrijske dekoracije: cvijeće, riba, alge. Kao inventar za fotografiranje, možete ponuditi rep sirene ili gusarskog šešira.

Detalji i kostimi

Gosti odmora također treba isporučiti, odnosno. I za dječake, a za djevojčice za nautičku zabavu postoji nekoliko obveznih relevantnih atributa:

 • Za piratsku zabavu: zavoj očiju, prsluk, dalekozor+

 • Za deligidna zabava: imitacija ribe repa, duge boje kose, prekrasan sjajni kupaći kostim+

 • Za stranke pomoraca: frizuru kapetana broda na rođendan ili na rođendanskoj djevojci, Telnyashki za sve goste.

Haljine mogu biti praktične u svakom slučaju – neka potaknu dječju fantaziju.

  Djeca se mogu prerušiti u likovima vezanim uz morsku temu. Za djevojčice može biti:

  • Sirene: Duge sjajne suknje, kupaći kostimi, dugačka boja kosa, tijela+
  • Vile: čarobni štapić, svijetla haljina.

  Za dječake možete razmotriti sljedeće opcije kostima:

  • Pirati: Jedan oka alat, igračka drvena kuka umjesto ruke, papagaj igračka na ramenima, šeširu, tel i dvogled+
  • Neptun: vila, odjeća poput grčkog boga (s lista)+
  • Mornar: Telnyashka, glava kapetana broda, kompas, dalekozor.

  Osim odabira lika, možete razmotriti i više poznatih, klasičnih svečanih odjeća za djecu. Na primjer, Ako morsko dno prolazi u ljeti u svježem zraku ili u blizini spremnika, kratke hlače i majice bit će dovoljne za zabavu i udobnu razonodu.

  Roditelji također bi trebali podržati temu praznika – za to mogu staviti na prsluke i kape.

  Mogućnosti praznika

  Najvažnija stvar na zabavi – zabava. Izmislite skriptu za dječji rođendan u morskom stilu također bi trebao biti u okviru objekta. Odabir natjecanja i zadataka za djecu do 10-12 godina, iznimno je važno razmotriti nagrade, uključujući utješnu.

  Natjecanja za pomorsku zabavu

  “Ribarstvo”

  Ribolov – omiljena zabava ne samo kod muškaraca, nego i kod djece. Ako se stranka na otvorenom, ribolov može organizirati u bazenu za napuhavanje, a kadica ili zdjelica će se uklopiti kod kuće za ribolov. Možete kupiti gotov set za dječji ribolov u trgovini ili se natjerati pomoću dugih štapića i niti. Bit natjecanja je jednostavna: tko brine više riba 1-2-3 minute.

  Ples

  Tko je rekao da mornari –Loši plesači? Plesovi na palubi dostojni pljeska. Ali što je – ples na brodu? Provjerite je li imati djecu. Glazba odabrana tematska, pokret traži olova. Cilj je zadržati posljednji i postati najsebiji plesač.

  Pjesme o moru

  Pjesme o moru u svakom trenutku pjevala, pa čak i djeca znaju barem nekoliko njih. Bit natjecanja – pjevajte što više pjesama o moru, oceanu. DJ tijekom natjecanja može aktivno podržati momke, uključujući pjesme. Nagrada prima onu koja poznaje najviše skladbe.

  Kognitivni kviz o pomorskim stanovnicima

  Inteligentni kviz savršeno prikladan kao zabava za mlađe studente i adolescente. Pitanja su odabrana o morima, oceanima, pomorskim stanovnicima prema razini gostiju tako da su pitanja jednostavna, ali zanimljiva.

  Kreativno natjecanje obrta

  Na zabavi jedan ili dva sata može se posvetiti kreativnosti. Proizvodnja krovnih obrta, crteža, modeliranja – korisna aktivnost u razvoju. Nakon natjecanja, roditelji su odabrani kao žiri i nagrađuju najbolji rad.

  Premještanje igara (nogomet, odbojku) za mlađe učenike

  Dobro vrijeme i otvorena područja omogućit će pravi sportski turnir između gusara i mornara.

  Zadaci

  1. “Otok s blagom”+
  2. “U zatočeništvu podvodnih stanovnika”+
  3. “Ekspedicija od strane Tihog oceana”.

  Bit svakog od zadataka – potragu za blagom. Blaga su slatkiši i darovi za djecu. Sami zadaci su vrlo fascinantni zahvaljujući zadacima u procesu njihovog odlomka. Da biste dobili savjete, djeca mogu pogoditi zagonetke, skupljati zagonetke.

  Svaka zabava zasigurno zaslužuje pažnju, a za najzabavniju zabavu možete odabrati do 5-6 natjecanja i zadataka, onda će odmor biti zabavan i nezaboravan svima.

  O tome kako napraviti gusarski šešir vlastitim rukama, pogledajte sljedeći video.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: