13 paleta od 120 cm

Ako ste odbili kupiti monoblok tuš kutiju i odlučili sami sastaviti kabinu, pronađite optimalan model ne samo u veličini, već i u pogledu materijala i oblika.

Osnovni element

Paleta– baza tuš kabine, uravnotežuje je, odgovorna je za nepropusnost i sigurno funkcioniranje cijele strukture. Da bi kabina radila kako treba, važno je odabrati, instalirati i izolirati ladicu za tuširanje. Oblik i veličina palete moraju odgovarati konfiguraciji i veličini kabine , na primjer, tuš kabina 120h80 dizajnirana je za tuš kabine sličnih parametara.

U izboru fotografija nalaze se ladice za tuširanje– pravokutni i kutni, postavljeni na vrh poda ili u ravnini s njim. Dekor govori o estetskoj originalnosti paleta– metalni umetci i prekrivači, mat ili sjajni završni premazi, otisci i gravure.

Materijali za izradu paleta– keramika, akril, čelik i kamen. Svaki od ovih materijala ima svoje prednosti: čelik je što otporniji na habanje, akril se lako obnavlja, sanfarfor je lijep i izdržljiv. Ali što je najvažnije, koja svojstva proizvođači daju paletama: to je premaz protiv klizanja, otporan na prljavštinu, poseban tretman koji olakšava čišćenje proizvoda, apsorpciju buke i sposobnost zadržavanja topline. Uzimajući u obzir sve navedene karakteristike paleta, odaberite model koji odgovara vašoj tuš kabini.

Čitaj više  Viseći vodovod: 5 mitova
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: