10 tuš kabina sa sjedalom

Značajan nedostatak tuš kabine je taj što u njoj morate stajati. Nabavite model sa sklopivim sjedalom i uživajte u vodenim tretmanima dok sjedite.

Tuš sa svim sadržajima

Funkcionalnost tuš kabina potiče mnoge da napuste tradicionalne kade u svoju korist. Kutija za tuširanje je ergonomska i po narudžbi kupca može se pretvoriti u pravi zdravstveni kompleks s nizom postupaka temeljenih na internetu. Međutim, postoji jedan nedostatak koji"griješi" čak i najnapredniji tuševi. Morate stajati u njima, dok u kupaonici možete leći i opustiti se.

Da biste kućni tuš učinili što ugodnijim, preporučujemo kupnju tuš kabine sa sjedalom ili kabine opremljene sklopivim sjedalom. Takav mali i jednostavan funkcionalni dodatak kabini znatno će olakšati život. Umorni za jedan dan, pa čak i potreba da stojite pod Tušem Vas iscrpljuje? Iskoristite sjedalo i vodite vodene tretmane dok sjedite.

Materijali za sjedala odabrani su lagani i vodootporni: za tuš kabine u modernom stilu to je obično akril ili plastika. A tuš kutije s funkcijama Turske ili finske kupelji opremljene su drvenim sjedalima. Tuš kutija može biti opremljena s dva sjedala.

Čitaj više  Upoznajte elektroničke slavine
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: