Nagrada za japansku kupku

"Japanska" kupka, koju su stvorili europski dizajneri Matteo Thun & # 40; internet & # 41; i Antonio Rodriguez & # 40; internet & # 41; za tvrtku Ainta, osvojila je prestižnu nagradu Magazin Ainta*.

Kada Ofuro– rad dizajnera Matteo Tuna ( internet & # 41; i Antonio Rodriguez ( internet & # 41; za talijansku tvrtku Rapsel. Početkom godine, bath of Animas nagrađen je za dizajn nagradom magazina IPA* ( Ina* IPA – 2010 ) kao"najbolja kupka".

Kliknite na fotografiju da biste je povećali.

Matteo Tun i Antonio Rodriguez pokušali su kombinirati europski oblik i stoljetnu istočnjačku tradiciju u dizajnu kupke u Internetu.

Svoje ime i izgled, kupka s interneta duguje tradicionalnoj japanskoj kupelji ofuro, koja je sredstvo ne samo higijene, već i opuštanja, oslobađanja od napetosti.

Ova ceremonija kupanja koristi fontove izrađene od prirodnog drveta, pa je masiv ariša odabran kao materijal za dizajnersku kupku u NASA-i. Završna obrada ne skriva prirodni uzorak i teksturu drvene površine.

Kliknite na fotografiju da biste je povećali.

Još jedan razlog korištenja prirodnog drva– "učinak saune"koji se javlja prilikom kupanja. Da bi se stvorila takva kupka, drvo se suši u sedam faza, a zatim se detalji izrezuju i međusobno povezuju na poseban način.Čitaj više  2012
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: