Hrana za kosu: 4 najkorisniji proizvodi

Nedavno, domaće maske za kosu postaju sve relevantnije. Prvo, to je ekonomično, drugo, stvarno učinkovito.

Uzmi ove proizvode za oružje i s vremenom će ti kosa reći: “Hvala ti!”Njihova zahvalnost će utjecati na njihov oblik i stanje.

Hrana za kosu: 4 najkorisniji proizvodi

Avokado: Za sjaj i vlaženje

Maska s avokado i maslinovo ulje voli napraviti model Joan male. Za pripremu trebat će vam 1 avokado, 1 st. Žlicom ulje i 2 žumanjka. Sve komponente su pomiješane u Cashitz, a nakon maske treba lansirati u vlasištu i primijeniti na svu kosu. Da biste primijetili rezultat, dovoljno je napraviti takvu masku 2-3 puta.

Krastavac: hidratantni

Pogotovo ova maska ​​odgovarat će vlasnicima suhe kose. Pomiješajte u mikser 1 krastavac (oguljeni od ogulišta) i sira. Zahvaljujući krastavcu, kosa će se navlažiti, a sir je odgovoran za hranu. Takva maska ​​je dobra jer se može učiniti češće nego jednom tjedno, osim toga, koristi samo 2 dostupne sastojke.

Med: Jačanje kose

MEDA i YOLK MASKA – Istinska reanimacija razmažene kose! Uzmi je za uslugu. Naše velike bake su učinile takvu masku i pripremaju se lakše od jednostavnog: miješati 2 žumanjka s 1 st. spoonful med.

Bilješka! Maska treba otkinuti hladnu vodu, inače će žumank doći i to će biti teško za vas otkinuti.

Želatin: učinak laminiranja

Takva maska ​​zamjenjuje skupi postupak u kabini. Maska s želatinom učinit će vašu kosu glatkom i sjajnom. Za njezinu pripremu, ulijte 2 st. Žlice bezbojne želatinske vode i neka bude. Nakon maske u vodenoj kupelji dok se ne može otopiti želatina.

Kada se maska ​​malo ohladi, dodajte žumancu u nju i nakon distribucije kroz duljinu kose. Nakon prve prijave dobit ćete impresivan rezultat! Kosa će postati glatka i sjajna.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: