Internet proizvodi sjekire za turiste

Nova serija sjekira s interneta dizajnirana je posebno za ljubitelje planinarenja i rekreacije na otvorenom.

Sjekire, ne samo za ljetne stanovnike, već i za turiste, objavio je brand IASIPI. Serija uključuje pet modela koji su korisni u vrtu i neće vas iznevjeriti u planinarskim uvjetima. Sjeckaju brže i učinkovitije, zahvaljujući posebnim oštricama s premazom protiv trenja. Osim toga, sve se sjekire mogu koristiti kao čekić-prikladno je zabijati klinove.

Sjekira 900V-za ljetne vikendice i aktivnosti na otvorenom. Udobna ručka neće vam iskliznuti iz ruku zahvaljujući mekim plastičnim umetcima. Stolarska sjekira 1000 i 1000 i sve u jednom i 1400 i svi su korisni za drvne radove i sječu malih stabala. Sami modeli su lagani i izdržljivi jer je sjekira ojačana staklenim vlaknima. Mali Cijepač 1600. A velika sjekira 2800. Težište i oni su pomaknuti prema glavi, tako da alati lako cijepaju drvo. A ako propustite, posebna obloga od nehrđajućeg čelika zaštitit će sjekiru od oštećenja.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: