Olovka iz cvrkuta i šire…

Iasini_55054 pokrenuo je serijsku proizvodnju kvake na vratima koja je pobijedila na natjecanju na / IAS /ias_55054.jpg" ilo-full-src="

Prošle godine– poznati talijanski proizvođač okova za vrata– i stranica s internetom.internet je održao veliko natjecanje. Pobjednik u nominaciji"Ina-Ina" postao je koncept dizajnera Tomo Kimura & # 40; internet ). U 2012. godini njegova mesingana kvaka na vratima, koja je puštena u masovnu proizvodnju, uvrštena je u novi katalog modela tvornice, u tvornici,.

Stilizirana slika ptice i naziv modela odnose se na popularnu društvenu mrežu na internetu. Kao i svi modeli na Internetu, Nova ručka izrađena je u skladu sa strogim Eko-standardima: od ožujka 2012. svi se proizvodi nude u antibakterijskom tretmanu, štetnom za plijesan i bakterije.

Proizvodnja modela iz oceana.

Skice Tomo Kimure.

Među ostalim novitetima ovogodišnjeg kataloga– ručke za vrata i prozore dizajn Birgit Lohman & # 40; internet & # 41;; gumb za dizajn koji je dizajnirao Talijan Andrea Castignano & # 40; internet ). Još dvije nove stavke izrađene su od inovativnog materijala iz interneta. Ovo su ručke za prozore i vrata na internetu prema dizajnu Aleksandra HOFARTA & # 40; internet & #41;– oni nastavljaju s postavom o TV-u. A također i kvaka na vratima od MESSINEA i Settimellija & # 40; Azipa, Azipa & # 41; čiji je dizajn nadahnut arhitekturom Dekonstruktivizma.

Model NASA, autor– Birgit Lohman.

Model NASA, autor– Andrea Castignano.

Model NASA, autor– Aleksandar Hofart.

Model, autori– Messineo i Settimelli.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: