Novi aparat za kavu 5000

Novi aparati za kavu 5000 Ipaina eliminirat će težak izbor-bilo koja kava može se pripremiti jednim dodirom u udobnosti vašeg doma.

Gusta i gusta pjena za cappuccino ili pahuljasta lagana za latte ispast će prvi put, a piće možete uživati u bilo kojem trenutku u vlastitoj kuhinji. Vrijedno je pritisnuti jedan gumb, a snažni cappuccinator lako će umutiti mliječnu pjenu u poseban vrč. Na izborniku aparata za kavu možete birati između 6 klasičnih recepata za kavu ili osmisliti i spremiti vlastiti.

Nježna mliječna pjena jednim dodirom

Aparat za kavu opremljen sustavom za opskrbu mlijekom. Sastoji se od dva uklonjiva elementa: okrugle komore za vrč i kanala za opskrbu mlijekom. Da biste napravili cappuccino ili latte, samo ulijte mlijeko u vrč i odaberite željenu opciju na jelovniku. Cappuccinator velikom brzinom tuče mliječnu pjenu, a zatim je ubacuje izravno u šalicu bez prskanja, a cijela radna površina ostaje čista.

A ako nakon kuhanja ostane mlijeka, vrč se lako može ukloniti, pokriti posebnim poklopcem i staviti u hladnjak. Sama struktura se brzo sastavlja i rastavlja, lako se čisti pod tekućom vodom ili u perilici posuđa. Nema cijevi koje je teško oprati i dijelova koje je teško spojiti– sustav je intuitivan i pomaže u brzom kuhanju kave.

Klasika i sposobnost eksperimentiranja

Odabir omiljenog napitka od kave može biti beskrajan, ali postoje recepti koji će oduševiti i najsofisticiranije ljubitelje kave. 5.000.0pinosi će napraviti 6 klasičnih pića– cappuccino, latte macchiato, espresso, Crna kava, mliječna kava i Americano. A onima koji su već odabrali kombinaciju po ukusu, aparat za kavu omogućit će odabir i spremanje parametara u izbornik za vlastitu verziju klasika kave. Da biste to učinili, morate odabrati jednu od 5 postavki jačine, odrediti stupanj mljevenja, kao i volumen pića.

Praktičnost i proizvodljivost iznad svega

Aparat za kavu može napraviti do 5000 šalica bez uklanjanja kamenca zahvaljujući filtru za kavu. Ne samo da ovo patentirano rješenje za Ipaine jamči dugoročni rad aparata za kavu, već i poboljšava samo piće– kvaliteta vode koja se koristi u pripremi utječe na okus kave. Asa 5000 asa opremljen je mlinskim kamenjem izrađenim od izdržljive keramike za teške uvjete rada, koji su otporni na habanje, omogućuju tihi rad aparata za kavu i širok raspon mljevenja.


Novi Aparati za kavu na Internetu već su u prodaji. Preporučena maloprodajna cijena za model 5000 Amapina je između 62.990 i 69.990 kuna.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: