Mikseri su postali vitkiji

Popularna kuhinjska slavina Amapa iz Amapa poprimila je novi oblik i nove mogućnosti.

Kuhinjska slavina ima Ama od Ama– ažurirani dizajn. Tijelo je postalo elegantnije, izljev– viši i tanji. To omogućuje praktičniji pristup vodi, a čak i visoko posuđe sada stane u sudoper. Kompaktno kućište skriva jednu od glavnih inovacija– Uložak od 28 mililitara. Dolazi s ugrađenim ograničivačem temperature koji se može ručno prilagoditi. Ova opcija štiti od opeklina i štedi energiju.

Osim toga, modeli U obliku a-i-a opremljeni su uvlačivim aeratorom najnovije generacije. Lako je prijeći iz uobičajenog načina rada u način spreja velike snage pomoću ergonomskog prekidača. Aerator je izrađen od metala otpornog na habanje, pa će trajati dugo, čak i ako se koristi nekoliko puta dnevno.

Za trajnost su odgovorni i Novi premazi. Zahvaljujući tehnologiji ne boje se ogrebotina, prljavštine i mrlja. Na izbor su dvije mogućnosti premaza: sjajni kromirani i super čelični.


Razmislite o drugim kolekcijama tvrtke AZIPA.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: