Marina Putilovskaja donijela je kolekciju namještaja u Milano

U sklopu izložbe Amapa, tim ruske umjetnice interijera Marine Putilov predstavio je svoj štand cijelom svijetu s kapsularnom kolekcijom namještaja, svjetla i tkanina U Stilu Amapa, koja je izrađena posebno za talijansku tvrtku " M asa 1905 ".

Štand Iphine privukao je pažnju upečatljivim konceptom koji je gostima izložbe pokazao novi pogled na klasični stil slobode. Nova kolekcija koristi biljne motive stila slobode & # 40; u Rusiji se naziva modernim & # 41;, u kombinaciji s modernim oblicima namještaja i najnovijim tehnologijama. Junakinja prve kolekcije bila je ljiljan, ali u budućim kolekcijama planira se još najmanje 5 crteža raznih cvjetova. Štand je također predstavio novu tehnologiju bojenja javorovog furnira koja je dostupna u 100 boja.

Vesela kolekcija u secesijskom stilu predstavlja nekoliko trendova odjednom: namještaj izrađen od rijetkog drveta pomoću intarzije i ručno rezbarenih tehnika; visokokvalitetne tkanine s autorskim printom; ograničena kolekcija lustera s kristalima u obliku kristala i vrata s umetkom od pet nijansi sedefa. Svaki je element kolekcije ručno nacrtan i izrađen posebno za izložbu.

Štand Marine Putilov postao je jedan od najupečatljivijih akcenta izložbe zahvaljujući nijansi turkoiza. Za ljubitelje mirnijih i neutralnijih boja, autor kolekcije nudi još 3 nijanse: bež, svijetlosivu i plemenitu svijetlu čokoladu.

Čitaj više  Kuhinje u Rusiji
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: