Internet peče kruh za Rusiju

Tvrtka Macia objavila je novu liniju proizvođača kruha koja će biti korisna čak i početnicima kuharima.

Aromatizirani kruh, pita, pa čak i pekmez mogu se napraviti u Novom aparatu za kruh s interneta. U isto vrijeme, čak i početnik može se nositi s jednostavnim upravljanjem Ina-Ina-2512. Tehnika je opremljena s dva nova programa za pečenje i još dva za pripremu tijesta. Uključujući pečenje kruha s niskim kvascem i kruha s nadjevom. A budući da je ruska kuhinja nezamisliva bez raženog kruha, dodani su programi za pečenje raženog kruha i način miješanja raženog tijesta. Dizajnirani su posebno za Rusiju i zemlje ZND-a.

Ukupno, Ina-Ina2512 može mijesiti 12 vrsta tijesta i peći 14 vrsta kruha. Zahvaljujući dva posebna dozatora & # 40; za kvasac i dodatne sastojke & # 41; lako možete ispeći pahuljasti kruh s dodacima — od začinskog bilja i sira sa šunkom do grožđica i kandiranog voća. Dovoljno je preuzeti potrebne sastojke i odabrati način rada. Dodatne postavke pomoći će da kora postane zlatna, a jelo pečenije. Štruca se može kuhati u tri veličine: Ace, Ace i ACE & # 40; 600, 800 i 1250 grama & #41;. Odaberite prema apetitu ili veličini obitelji.

Novost je praktična ne samo izvana, već i iznutra. Njegov unutarnji oblik je s dijamantno-fluoridnim premazom koji štiti od ogrebotina i oštećenja. Kućište u Ainea-Amea2512 od čelika i crne plastike.
Postoji i proračunska verzija proizvođača kruha. Ovo je još jedna novost-Ace-Acera2511. Zna i peći kruh s niskim kvascem, punjeni kruh, kao i kuhati tijesto. Tijelo modela je univerzalno bijelo.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: