Željezo neće pomoći

Internet zgužva šperploču i pretvara obične stolice u umjetničke predmete.

Dent– kolekcija stolica iz dizajnerskog studija Cinema 4 Cinema. Izrađene su od najobičnije šperploče, omiljenog dizajnerskog materijala. Prije nego što je šperploča savijena, sada je i zgužvana. Da bi stvorili izražen reljef, tvornica je savladala posebnu tehnologiju oblikovanja savijenog lijepljenog drva. Boje– uvijek aktualna prirodna nijansa, snježno bijela i crna, kao i nekoliko svijetlih trendi tonova.

U zbirci AIPS švedska marka AIPS Anime istražuje naslijeđe skandinavskih majstora i otkriva nove aspekte poznatih stvari. Savijena šperploča postala je svojevrsni zaštitni znak sjevernog dizajna od 30-ih. Tada je Alvar Aalto & # 40; internet & # 41; pionir u korištenju savijene šperploče za izradu namještaja & # 40; cm. «Obljetnica tvrtke" od 08.02.2010. ). Dizajnirao je kompletnu kolekciju predmeta za sanatorij za tuberkulozu u Paimio & # 40; Finska & # 41;. Modu šperploče nastavili su Charles i Rae Imza & # 40;& 41;: 1946. predstavili su ergonomski oblikovanu stolicu od šperploče nazvanu "stolica stoljeća". Sada je to ikona dizajna i jedan od najprepoznatljivijih modela marke, as.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: