Anatomija svjetlosti

Španjolski dizajner Nacho Carbonell naučio je kako napuhati gumene žarulje. Njegov aipo proizvodi nizozemska tvrtka aipo.

Diplomirao na Akademiji za dizajn u Eindhovenu, mladi konkvistador španjolskog dizajna Nacho Carbonell & # 40; internet & # 41; percipira komade namještaja kao žive organizme. Njegove stolice s kapuljačama Aina ' s Asa skrivaju čovjeka s glavom, stolice na napuhavanje asa počinju disati, čim sjednete na njih, a čahure asa strpe. Zanimljivo je da su svi dizajnerski modeli obično izrađeni od živih materijala, organskih, ali recikliranih, odnosno koji su stekli drugi život.

Carbonellova djela. Izloženi su u svim najvećim salonima namještaja, dizajnerskim bijenalima i umjetničkim galerijama. Carbonellovo novo dijete– žarulja na napuhavanje s LED diodom. Ulogu tikvica igra plastična vrećica koja se napuhuje kada se led aktivira. Svjetiljka-Svjetiljka se ne zagrijava / ne kuca. Lako se transportira i montira. Kontrola svjetla– na daljinu, putem bežične tehnologije. Ampula je izrađena od polimera tvrtke aposinia. Njegov prototip bio je"guma" materijal stoljeća, koji je dobiven preradom izmeta insekata.

Čitaj više  Art Deco i visoka tehnologija
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: