Ručni tuševi

Francuska marka Ainaine predstavlja dobrodošlu novost, ručni tuš Ainaine koji će tuširanje pretvoriti u nezaboravan ritual.

Noé Iphine je nagrađen prestižnim međunarodnim nagradama za dizajn, kao što su Red Dot Design Awards i IF Design Award. Moderan, sofisticiran tuš s minimalističkim dizajnom bit će pravi ukras za kupaonicu.

Ručni tuševi Switch ima 4 načina opskrbe vodom, pogodno za svako raspoloženje: bogat protok, okrepljujući, opuštajući i kišni režim. Takva raznolikost čini da se čini da se čini Internet nezamjenjiv pratilac kako za buđenje ujutro, tako i za ublažavanje umora nakon napornog radnog dana.

Noé Switch ima široku kantu za zalijevanje promjera 130 mm, koji osigurava ugodnu opskrbu vodom. Silikonski gumb za prebacivanje načina rada, koji se nalazi neposredno ispod mlaznica, lako se koristi čak i mokrim rukama.

Unatoč ekskluzivnom dizajnu ručni tuš Internet ima prilično pristupačnu cijenu– 4200 kuna, što ga čini dostupnim za kupnju.

Čitaj više  Iphine nastupa na iphine-2017
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: