Usisavač s trostrukom akcijom iz Interneta

Iphine predstavlja prvi usisavač za pranje api9000 IPI.

Pere, usisava, čisti– novi usisavač iz China obavlja čišćenje na tri načina: mokro, suho i pomoću akvafiltera. Ne morate čak ni mijenjati spremnik– dovoljno je prebaciti način rada. Višenamjenska četka čini čišćenje još lakšim. Ona će se nositi s glatkim parketom i vunenim tepihom. Za osjetljive površine jednostavno dodajte mlaznicu od tkanine.

AINA9000 AINAINI će se riješiti ne samo prašine i krhotina. Filter za fino čišćenje 13 uklanja pelud, životinjsku dlaku i spore gljivica, pročišćavajući zrak u zatvorenom prostoru. Nečistoće se talože u osam unutarnjih komora, odakle se kasnije lako uklanjaju– spremnik za skupljanje prašine odvaja se jednim potezom. A da bi jedinica bila lakša tijekom suhog čišćenja, jednostavno uklonite spremnik za vodu.

Model je vrlo upravljiv, zahvaljujući velikim orbitalnim kotačima. Usisavač se lako okreće čak i u uskim kutovima. Upravljanje funkcijama uređaja je jednostavno– na ručki se nalaze gumbi za daljinsko upravljanje.

Čitaj više  Izložba Mrtve duše Mihaila Bulgakova
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: