U izložbenom salonu Galerija Arben održan je Dan otvorenih vrata

U Moskovskoj galeriji Amapina u maloj Stabilkovskoj uličici pokazali su nove predmete, održali majstorske tečajeve i nagradili pobjednike natjecanja u amapinu.

Dan otvorenih vrata u izložbenom salonu "Galerija Arben" pokazao se zaista svijetlim. Ovdje je održana prezentacija novih proizvoda poznatih europskih marki asa, asa&asa i asa, kao i vlastitih Kolekcija tvrtke asa.

U sklopu večeri premijerno je prikazan prvi zajednički katalog tvrtki ASA i ASA. Kolekcija Aina uključuje baršunaste tkanine s biljnim dekorom i metaliziranim printom. O njihovom stvaranju, gostima je rekao Roger Duffius & # 40; internet & # 41;, poslovni direktor tvrtke. A nizozemski dizajner Andre Stevens & # 40; internet & # 41; spektakularno predstavio nove tkanine u svom izboru. Također je održao majstorsku klasu o stvaranju "mood boarda" sa šarenim

Drugi sudionik Dana otvorenih vrata — Kirill Lopatinski, dekorater i kreativni direktor Ice — rekao je na svom seminaru o tome kako stilski i učinkovito dizajnirati izloge i prikaze. Temu ljepote i inspiracije nastavila je modna revija dizajnerice Aleksandre Kazakove. Na reviji " drugi život!"moglo se vidjeti 16 novih modela.".

Svečanu večer završila je dodjela nagrada pobjednicima natjecanja

Nagrade iz "škole dizajna Stanislava Orehova" dobitnici su dobili nakon internetskog glasanja na društvenim mrežama. Dizajneri Elena Samarina, Anton Semenov i Julia Plochova postali su vlasnici ulaznica za dizajn konferencije 2015. godine, kao i certifikata za 15.000 kuna za bilo koji obrazovni program "Škola dizajna Stanislava Orehova".

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: