U Empire Decor iza pariškog stila

Proizvodi francuske kuće za unutarnje tkanine, sada se mogu kupiti u Rusiji – "Empire Decor" najavljuje početak prodaje.

Etnička mješavina na pariškim tkaninama Inspiracija za Manuela Canovasa bila su putovanja koja je putovao po cijelom svijetu. U njegovim zbirkama pronađeni su odraz indijske boje, grafičke umjetnosti Japana, prirode i folklora Amerike.

Na slici: Manuel Canovas, osnivač marke Aceina

«Dekor Carstva" započinje suradnju s oceanima. Francuska kuća unutarnjih Tkanina poznata je u cijelom svijetu— otvoren je u Parizu 1963. godine. Tvrtka asa dio je grupe proizvođača tkanina i namještaja asa&asa. Danas, osim unutarnjih tkanina i posteljine, marka proizvodi svijeće i mirise za dom

Već danas u salonima "Empire Decor" možete kupiti svijetlu novost— Tekstil iz kolekcije Ina-Ina-Ina. Izvor inspiracije za dizajnere bio je Meksiko– toplo, gostoljubivo"začinjeno", vilinska Zemlja. Meksički stil sadrži svijetle boje, ručno oslikani namještaj i ukrasne ručne dodatke koji prikazuju teme meksičkog folklora. Kolekcija kombinira šarene geometrijske i cvjetne grafike nadahnute Meksikom na prirodnim tkaninama. Presvlake su izrađene od lana i pamuka, ukrašene su svijetlim vezom.

Čitaj više  Završena izložba 2014
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: