Safari: najluđi trend ljeta

Postoji trend koji je relevantan više od 40 godina — "divlji" trend ljeta. Uvijek je tražen među onima koji odabiru odjeću prema principu praktičnosti i kvalitete materijala. Riječ je o safari stilu.

Na fotografiji: Valeria Kirichenko,
glavni urednik

Ne zaboravite da su nijanse karakteristične za safari stil posebno atraktivne: bež, zelena, smeđa, žuta i kaki-izgledaju na preplanuloj koži. Stoga ne odgađajte dugo očekivani ljetni odmor!

Interijer u safari stilu. Nisu svi po ukusu izravne paralele sa stilom afričke savane— zebra kože i drugi lovački trofeji u stambenom interijeru. Štoviše, takva stilizacija može biti namjerna, brzo se dosadi. U unutrašnjosti uzmite kao osnovu ideju blizine prirode i izgradite dekor oko nje. Koristite prirodne materijale, shemu boja spaljene trave, oker, gline i zemlje. Takav namještaj neće izaći iz mode sljedećih 40 godina.

Posudimo najbolje od safari stila: shemu boja i prirodne materijale koji svojim izgledom i teksturom podsjećaju na spaljenu travu. Evo primjera-nova kolekcija Ace&Ace i namještaj koji odgovara pramcu.

  • Barska stolica za kavu 76 tvornica za kavu.
  • Stalak Paesaggi Italiani Straw tvornice Edra.
  • Stolica Cork Chair tvornice Vitra.
  • Kauč Oscar sofa tvornice Flexform Raspoloženi.
  • Stolica Tropicalia tvornice Moroso.Čitaj više  Dan darivatelja
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: