Pametne rešetke

Partner za natjecanje u IPHINEU uvodi novu generaciju difuzora s prorezima. Pročitajte što su nevidljive rešetke i pametna tehnologija. Bit će zanimljivo!

projekt asa, Ured za Asa

U radu na projektima pažnja se posvećuje ne samo općem konceptu, već i najmanjim detaljima, budući da premium projekti nemaju beznačajne detalje, sve je važno. U posljednje vrijeme moguće je utvrditi pozitivan trend u još uvijek točkovnom razvoju proizvodnje namještaja, predmeta interijera i pametnih tehnologija u Rusiji.

Na slici: Helene i Michael Miroshkin, Biro za Astro

A takav živopisan primjer bila je proizvodnja U Zagrebu uEntilacijski difuzori, pokrenuli su ga Moskovski dizajneri Helene i Michael Miroshkin iz Biroa za Ocean. Prilikom dizajniranja prototipa, dizajneri su eksperimentirali na dizajnu, nastojeći ga dovesti do savršenog izgleda. Iako rešetka nije vidljiva, uzete su u obzir priključne jedinice i najmanji detalji, Kvaliteta boje, zavarivanje, proračun propusnosti, odabir adaptera, pa čak i ispitivanja protoka zraka. Tri godine Hrvatski dizajneri Michael i Helene Miroshkin testirali su dizajn bez okvira i doveli njegovu izvedbu do vizualnog savršenstva. Zbog nepostojanja vidljivih strukturnih elemenata, rešetke su postale apsolutno nevidljive u unutrašnjosti.

Ovaj proizvod je europski i američki vrhunski interijer, kako privatni tako i javni.

Na natječaju" internet " proglašavaju se nominacije partnera koji predstavljaju nove materijale i tehnologije, otvarajući nove mogućnosti arhitektima i dizajnerima.

Nevidljive rešetke za ventilaciju:

  • proizvedeno od certificiranog aluminij
  • izrađuju se prema pojedinačnim tehničkim crtežima, uzimajući u obzir izračun propusnosti, odabir adaptera, ispitivanje protoka zraka
  • mogu se obojiti u bilo kojoj boji palete za internet, tako da postaju apsolutno nevidljivi u bilo kojem interijeru
  • sve rešetke su ekološki prihvatljive i sigurne

projekt stana u Kuli na mosfilmovskoj, biroa Cacia

Invisiline može se koristiti ne samo za namjeravanu svrhu, to jest u sustavu opskrbe i ispušnih kanala, već i za izmjenu zraka u kaminima, kao i za šivanje radijatora za grijanje suhozidom. Rešetke se lako ugrađuju u zidove i stropove, na njih se može nanijeti bilo koji ukrasni materijal, kao i spojiti pod različitim kutovima i povezati u beskonačnu liniju.

Čitaj više  Sretan Rođendan, NASA!
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: