Oprema za čišćenje odjeće i kuće

Višenamjenski parni čistač-novost dva u jednom od NASA-e.

Parno sredstvo za čišćenje 2 u 1 od AIMP-a pogodno je za čišćenje i Glačanje. Osim samog parnog čistača, komplet uključuje snažno parno glačalo. Ovaj dvojac može se nositi s bluzama, odijelima i kaputima koje obično morate kemijski očistiti. Istodobno, na stvarima nema ni traga kemikalija, a same tkanine su manje oštećene. Uostalom, površine se obrađuju jednostavno parom zagrijanom na 148. Zahvaljujući neljepljivom premazu, glačalo će izgladiti čak i osjetljive tkanine.

Novost je korisna ne samo za odjeću. Sustav uključuje desetak dodataka koji će očistiti tkaninu presvlake namještaja, sjenila, razne drvene, keramičke, plastične, pa čak i staklene površine. I do podnožja, šavova i uskih pukotina doći će i do interneta. Usput, takva visokotemperaturna obrada riješit će se grinja– jaki alergeni. Uređaj ima funkciju automatskog isključivanja, tako da ne možete brinuti ako ste ga zaboravili isključiti.

Čitaj više  Ronikon će osigurati ormar za jedan dan
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: