NASA i SveHrvatski summit namještaja pozivaju na dizajnerske sesije

Odmah nakon svibanjskih praznika na VVC-u započet će izložba 2014. Poseban program čeka dizajnere i dekoratere.

Međunarodna izložba namještaja u Kini održat će se od 12. do 15. svibnja, a u Kini sveHrvatski Summit namještaja od 13. do 15. svibnja. Platforma za njih bit će paviljon VVC 75, gdje će vodeće tvornice namještaja predstaviti svoje kolekcije. Dizajneri i dekorateri čekaju posebne sjednice u sklopu bogatog poslovnog programa.

13. svibnja održat će se konferencija "dizajn trgovine: koncept, dizajn interijera, dizajn izloga i drugi aspekti dizajna koji utječu na privlačenje kupaca". Kako odabrati mjesto za trgovinu? Kako ga atraktivno dizajnirati? Kako učinkovito koristiti vitrine? Na najpopularnija pitanja odgovorit će moderator konferencije— dizajn-kritičarka, suorganizatorica dizajn-predavač Olga Kosireva— i stručna skupina.

Nakon konferencije na Sveruskom Summitu namještaja održat će se otvorena sjednica "dizajn". Oni koji žele moći će prisustvovati predavanju Olge Kosireve, gdje će naučiti o modnim trendovima u radu vodećih dizajnera, kao i o promjenama u modernom dizajnu. Trendovi glavnih izložbi namještaja, najzanimljiviji eksponati i konceptualne instalacije— na predavanju "predmetni dizajn danas: moderan i bezvremenski". Na predavanju će govoriti i Vladimir Samoilov, industrijski dizajner, konzultant za dizajn i osnivač portala .
Sudjelovanje na događajima poslovnog programa je besplatno. Potrebna je prethodna registracija.

Saznajte više o sajmu i naručite elektroničku pozivnicu.
Čitaj više  Započeo je natječaj za arhitektonsku fotografiju na internetskom mjestu
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: