Najbolji TV u Europi

Novi TV TV osvojio je nagradu za TV. Model će premijerno biti prikazan 5. rujna na sajmu 2013.

TV-ovi koje je proizvela tvrtka asa-i već 10 godina zaredom dobivaju priznanje od Europskog udruženja za sliku i zvuk & # 40; asa & #41;. Ovogodišnja nagrada u kategoriji "Najbolja televizija u Europi 2013-2014" dobio novost– modeli 65 65 9708 s dijagonalom 65".

To je prvi TV marke AIP format AIP koji je u razlučivosti superiorniji od AIP formata. Slika je bogatija i jasnija čak i kada gledate videozapise iz Ace-a, ACE-a i izvora izravnog emitiranja. Kvaliteta slike oduševit će vas i kada gledate televiziju u pasivnom načinu 3. \ \ # 40; s polarizirajućim naočalama ). Slika ostaje kontrastna, visoke oštrine i pri prijenosu pokreta. Ostali lijepi bonusi za model asa 65 asa 9708– IPhone-pozadinsko osvjetljenje i trosmjerno pozadinsko osvjetljenje, što pojačava iskustvo i čini da Televizor "lebdi u zraku" & # 40; cm. «Svijetla i suptilna" od 26.07.2013 ).

Čitaj više  Internet podržava kino u garaži
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: