Iphine je priredio večer u stilu ipaina

U Zagrebu je otvoren vodeći centar na Aveniji Mira.

Novi vodeći centar za medije otvoren je na 83 avenija mira. Na ceremoniju otvaranja u Moskvu posebno su došli članovi Upravnog odbora tvrtke asa: suvlasnici i direktori dr. Marcus Miele i dr. Reinhard Zinkann, izvršni direktor marketinga i prodaje dr. Aksel kniel– kao i regionalni izvršni direktor, Josef Vanicek. Zajedno sa Sergejem Kimom, izvršnim direktorom LLC mile CIS-a, simbolično su presjekli crvenu vrpcu i otvorili novi centar.

Tema svečane večeri bila je ruska nacionalna kuhinja. Prostor centra bio je podijeljen na zone u kojima su gosti mogli kušati tradicionalna jela s novom interpretacijom i naučiti o njihovim značajkama. Glavni kuhar asa Aleksandar Merchuk tijekom cijele večeri održavao je majstorsku klasu u aktivnom kuhinjskom prostoru opremljenom tehnologijom asa 6000. Sommelier Oleg Osokin vodio je degustaciju sira i vina. Gosti su se počastili kavom i pecivima– prvi se kuhao u aparatima za kavu u Kini. Ugodno iznenađenje bila je ceremonija dodjele nagrada pobjednicima književnog i gastronomskog natjecanja i nastup narodne umjetnice Ruske Federacije i Republike Abhazije Hible Gerzmava.

Na fotografiji: Marija Butirska.

Na slici: Edgard Orange.

Na slici: Katja Lel.

Na fotografiji: Irina Lachina.

Na fotografiji: Irina Lobačeva.

Na fotografiji: Tatjana Drubić.

Na fotografiji: Sergej Kim, Jurij Andrejev, Andrej Grigoriev-Apolonov.

Na fotografiji: Hibla Gerzmava.

Na slici: gosti večeri.

Čitaj više  Japan se pojavio u Rusiji
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: