Internet predstavio baterije dva u jednom

U lipnju su se na ruskom tržištu pojavile nove baterije na Internetu.

Panasonic Eneloop— nova linija nikal-metal-hidridnih baterija. Spojili su prednosti konvencionalnih baterija i punjivih izvora energije. Mogu se koristiti odmah nakon kupnje, a zatim ne baciti— a napuniti. Za razliku od konvencionalnih baterija koje se s vremenom istroše, čak i ako se ne koriste, novost iz TV-a zadržava napunjenost. Potpuno napunjena baterija Na internetu zadržava do 70% napunjenosti čak i nakon pet godina.

Da, i takva će baterija dugo trajati. Može se napuniti 2000-3000 puta! To je povećanje od 16-50% u odnosu na prethodne modele. U ovom slučaju nema "memorijskog efekta" – da bi se baterija potpuno napunila, nema potrebe da je prethodno potpuno ispraznite. Modeli Ipaina mogu E korititi čak i zimi-mogu podnijeti temperature do -20 Ipaina C.

Odaberite između tri baterije različitih kapaciteta. Osnovni model "iasin" koristan je za uređaje s niskom potrošnjom energije & # 40; Daljinski upravljači itd. ). Standardni model pogodan je za širok raspon uređaja. Top model " IPA " dizajniran je za aktivnu upotrebu moćne tehnologije & # 40; bljeskalica fotoaparata, bežična tipkovnica itd. ).

Čitaj više  Drvene finske kuće u SAD-u i u Sibiru
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: