2018.: dizajneri i njihovi projekti

MVC "Crocus izložba" od 3. travnja do 6. Travnja održat će se izložba. Unami o zanimljivim štandovima i događajima ove izložbe.

1. Tvrtka AISINE će predstaviti vrhunske dizajnere i arhitekte: Maria Romanova, Boris Uborevich-Borovski, Nadežda Lashku, Diana Balashova.

Projekt Diane Balashove "Venera i Freud" bit će smješten na štandu #14-532-2. Glavni lik njezine instalacije djelo je Chaina, kipara Sergeja Soboleva. Ova ogromna minimalistička skulptura, lijepa u svom lakonizmu, simbol je ljudske sreće i problema.

Projekt Borisa Uboreviča-Borovskog "21\ \ 18" može se naći na štandu #14-532-3. Rad dizajnera predstavlja kupaonicu u percepciji osobe iz bliske budućnosti.

2. Svijetli flash mob "revolucija u boji" organizirat će je Elena Teplicka prvi put na izložbi. Cilj projekta " je pokušaj izvlačenja ljudi iz dosadnih bež i crno-bijelih interijera. Proširite prostor stvarnih zidova bojom! «Hraniti" optimizam boja!»

Svatko se može pridružiti događaju, jedini uvjet je– pridržavanje pravila odijevanja: oblik odjeće trebao bi biti vrlo svijetle boje. Okupljanje sudionika održat će se na štandu 14-538 u dvorani 14, gdje će se održati fotošop, kao i majstorska klasa za sve mobbere, koju će održati Elena Teplicka.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: