Maverick Bicikli: modeli i preporuke

Maverick Bicikli: modeli i preporuke

Biciklizam je sjajan način da se u obliku i istovremeno uživam u vožnji. Na ovom prijevozu možete putovati izvan grada, voziti autoceste ili grubi teren. Također, takav način kretanja je dobar jer bicikl ne treba takav temeljit njegu, kao automobil. Danas ćemo pogledati brand Maverick i njegov raspon.

Malo o brandu

Maverick je ušao u rusko biciklističko tržište u 2013. godini. Početni proizvodi bili su samo planinski i planinski dječji bicikli. Tijekom vremena, raspon marke se proširio. U 2015., pored planinskih bicikala, urbana. Privlači kupce na Maverick proizvode, nakon čega se tvrtka počinje aktivno razvijati.

U 2016. godini nastaju promjene proizvodnje, koje su obilježene uvođenjem novih tehnologija. Ovaj pristup ima pozitivan učinak na kvalitetu bicikala, što ih čini boljim u mnogim karakteristikama. Proizvođač je također zadovoljila kupci. Osim novih dijelova, proizvođač je počeo tražiti načine za smanjenje cijene tako da je proizvod pristupačniji.

Od 2017. Maverick je počeo aktivno distribuirati svoje urede i grane. Oni stvaraju mogućnost povratnih informacija između proizvođača i potrošača. Maverick je postao poznat ne samo u Rusiji, već i izvan. Dobar raspon i velika potrošačka baza pomažu brandu da razviju i napravi proizvode još bolje. Stoga je zemlja proizvođač Rusija Ova se tvrtka može nazvati domaćim.

Maverick surađuje s tvrtkama kao što su Shimano, Kenda, Prowheel, Wanda, Feimin i Neko

Tehnologije

Maverick Bicikli se odlikuju njihovom modernom, što ih čini pouzdanim i učinkovitim. Među tehnologijama ovog proizvođača može se uočiti sljedeće.

 • Tehnologija i hidroformiranje. Oni vam omogućuju da napravite aluminijske cijevi bilo kojeg oblika. Ovaj pristup je osmišljen za proizvodnju struktura za djecu i žene. U isto vrijeme, cijevi ne gube u snazi ​​i učinkovitosti, što čini izgled bicikla posebnim, a dizajn je pouzdan.
 • Alloy 6061. Ova aluminijska legura je osnova za dizajne Maverick proizvoda. Tehnologija je dobra jer je ukupna težina takvog bicikla manja nego s čeličnim okvirom. Također, možete odabrati anti-korozijska svojstva. Na takvom okviru djed djeluje nekoliko puta sporije od bilo kojeg čelika.
 • Robotski zavarivanje cijevi. Stvaranje šavova na najvažnijim dijelovima bicikla se bavi posebnim robotom. Dakle, cijevni šav je pouzdan i nema brak. Također, ova tehnologija čini šavove što je moguće neprihvatljivim tako da vaš bicikl ostaje što estetski.
 • Polu-integrirani stup upravljača. Šalice i ležajevi su unutar upravljačke cijevi, što povećava svoj životni vijek i sprječava mogući slom. Također poboljšano rukovanje, aerodinamika i promijenite središte gravitacije.
 • Okviri geometrije za dječje, ženske i tinejdžerne bicikle. Struktura tijela osobe razlikuje se s godinama, tako da se agregati za djecu i adolescente trebaju razlikovati od odraslih analoga. Dakle, dizajn je pogodan pod udjelom osobe određene dobi. Dječji okvir za plovidbu podcijenjen je kako bi se smanjila vjerojatnost ozljede za dijete u slučaju pada.

Žene imaju različite omjere muškarcima, tako da Struktura ženskih bicikala razlikuje se od standarda, koja se stvaraju za muškarce. Među razlikama, možete zabilježiti mjesto gornjeg okvira, koji je podcijenjen. Ova značajka olakšava slijetanje.

Vrste raspona

Svi proizvodi proizvođača Maverick podijeljeni su u 4 vrste:

 • Planinska tijela+
 • Planinski hardtails+
 • Cesta+
 • Djeca i tinejdžer.

Postava

Razmotrite nekoliko predstavnika iz svake vrste.

Planinska tijela

Ova vrsta bicikala se odlikuje njegovom propusnosti, pa se moraju voziti samo na neravnom terenu. Dobra kvačila, visokokvalitetan montaža, udoban dizajn i još mnogo toga čini planinu dva puta snažnim i otpornim čak i za ekstremni medij.

 • Maverick S12. Jeftin i prilično jednostavan bicikl. Po mogućnosti od čelika, koji negativno utječe na težinu, ali pozitivno na cijeni. Vilica, poput okvira, od čelika. Neco Carenie polu kaseta, V-tip kočnice, u konfiguraciji postoje plastična krila od prljavštine, RIM jedan dvokrevetni, guma 26-inčni vlastiti proizvodnja, upravljački sustav čelik. Ovaj bicikl je predstavljen u tamno sivoj boji s plavim prugama.

 • Maverick S15 disk. Ovaj bicikl je sličan S12 model, ali među njima postoje razlike. To je sustav amortizacije koja nije priključen na vrhu, ali na srednji cijevi. Tako je teret raspoređen ravnomjerno, a ne samo na prednjem kotaču. Volan je više kompaktan, kočioni sustav je disko-oblika, tako da se kabeli nalaze na obje strane. Schiffers i prekidači sa Shimano. 24x34x42 veličina klipnjače, sivo-plava boja.

 • Maverick S36. Prilično čest i popularan bicikl koji je pogodan za početnike. Ovaj uređaj ima samo stražnji prekidač, koji će olakšati sedla i pedala. Osnova čelika dizajna, kao i sustav upravljanja. DP-19a DP-19A rub, Shunfeng čahure, DNP kazeta, kočnica V-kočnica, Neko i B906 kamere. 26-inčni točkovi, plastični krila, žuto-plave boje.

 • Maverick X15. Tehnološki i jedan od najboljih MTB bicikla iz Maverick. Čelični okvir, prednji čep je krut, ne postoji apsorpcija udara, Wanda 26 inča gume, obruči su dvostruki i izrađeni od aluminijskih, prednji i stražnji kočnica V-u obliku slova V, prekidači i Shimano prekidači, DNP-LY-1007CFJ kasete. Zakrivljeni upravljač s podesivim podizanjem, čeličnom sedlom. U konfiguraciji idite krilima i podnožju. Boja siva, srebrna ili plava.

Važno je napomenuti da sve udvostručive u mountable u dvorištu imaju 21 prebacujuću brzinu na prednjoj ručici.

Planinski hardtails

To su bicikli za one ljude koji žele kombinirati cross-country jahanje s šetnjom na cestama s autocestama. Zahvaljujući ovoj značajci, ova vrsta bicikala je vrlo učinkovita i ima dugi vijek trajanja da bude koristan u bilo kojem okruženju.

 • Maverick Diver 3.0. Snažan i pouzdan. Dizajn je izrađen od aluminijske legure 6061. Vilica je također aluminij. Disk kočnice, spremnik uloška, ​​JoyTech Bushings, DH24DISK RIM dvostruko okno, gume kenda 27.5 inča. Stražnji prekidač, kaseta, šmilano kruži. Upravljanje i upravljač od pola aluminija, pedale plastike. Ovaj bicikl zbog velikog broja dijelova iz legure 6061 je vrlo jednostavan, ali ne gubi pozitivna svojstva. Prisutnost dva rostovoka omogućuje vam da odaberete bicikl ispod vašeg seta. Boje su samo dva: crna i siva.

 • Maverick Atica 3.0. Uravnotežen i jeftin bicikl za planinsko jahanje. Izgradnja, utikač i ugljik uklanjanje aluminijske legure. Trowheel spojne šipke, šanfeng čahure, neco nosač, gume Chaoyang 27.5-inčni, VP pedale plastike, stražnji prekidač Shimano, Altus ili RD-M310. Priručnik za diskovi, 21 brzina, KMC lanac. Jednostavna i snaga jamči pouzdanost na prekriženoj cesti. Crno ili bijelo boje.

 • Maverick Ride 2.0. Rama, vilica, aluminij za naplatu i upravljača. Quando čahura, Shimano. Nekoliko rostovoka omogućuje vam da odaberete veličine. Dvije sobe za bojanje: crno i plava.

Dječji

Ne razlikuju se od odraslih, samo sa svojim dimenzijama. Među najboljim agregatima možete odabrati rogozu serije, vektor i modele tipa K, L i D.

Cesta

Nemate posebnu strukturu i namijenjeni su samo za urbane uvjete. Detalji nisu toliko da olakšava održavanje i smanjuje vjerojatnost lomljenja. City Bicikli karakteriziraju kompletan set, tj. Imaju deblo i putovanje. Sedlo i upravljač širi od planinskih analoga. To je učinjeno kako bi imali veću kontrolu nad upravljanjem u urbanim sredinama, gdje pored biciklista postoje vozači i pješaci na cesti.

 • Maverick Luna. Bicikl je izrađen od aluminijske legure. Vilica, šipke i upravljački sustav čelik. Wanda 28-inčne gume. Shunfeng Bushings, mikroshift chifters, DNP ratchet. Putton V-kočnica, samo 7 brzina. Mint ili bijela boja.

 • Maverick Leunger. Model sličan Luni. Razlika je stup upravljanja. Stražnji prekidač Shimano, turnir ili rd-ty300d. Svijetlo žuto i bijelo.

Recenzije vlasništva

Većina vlasnika vjeruje da su Maverick Bicikli pouzdani i savršeni za početnike. Neki od kupaca naučili su voziti bicikle od ovog proizvođača. Potrošač voli kombinaciju tehnološke, jednostavnosti i prihvatljive cijene. Od minusi, pedale se razlikuju, koji su u skladu samo nekoliko mjeseci, tako da je u budućnosti bolje kupiti i instalirati druge.

Summing Up, možemo reći da su Maverickini proizvodi pouzdani i vrijedni novca.

Pogledaj ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: