Dnevni boravak s kaminom u seoskoj kući: projekt boksača Sapfo

Nakon obnove, mladi vlasnici seoske kuće željeli su vidjeti dnevni boravak u klasičnom ključu, ali u modernom čitanju. Kamin je pretvoren u francuski ložište.

Dnevni boravak s kaminom, projekt Sapfo boksač-sudionik natjecanja " vertikalno uređenje interijera & # 40; 3. \ T )"

Na fotografiji interijera dnevnog boravka s kaminom vidljiv je nestandardni raspored. Ovu je značajku autor projekta Sappho boksač pobijedio, pronašavši uspješnu primjenu u niši. Nakon postavljanja klasičnih fotelja, kauča i stolića za kavu, postalo je savršeno mjesto za ugodnu komunikaciju. Nasuprot niše nalazi se ogromna kutna garnitura, stvarajući zonu opuštanja, čija je granica ocrtana kunaom tepiha i bočnim zidom kamina. Na zahtjev kupaca uklonjen je gornji dio dimnjaka, a kamin je pretvoren u francuski kamin. Njezin izvorni završetak, koji podsjeća na čokoladnu glazuru, u kontrastu je sa svijetlim zidovima i namještajem. Dekor je pomalo eklektičan, koristi nekoliko vrsta tekstila. Biljni i životinjski motivi koegzistiraju s klasičnim graškom i dijamantima— kombinacije su svijetle, šarene, prilično rizične. Međutim, zahvaljujući nježnoj mirnoj pozadini zidova i namještaja, unutrašnjost ostavlja ugodan dojam. Dnevna soba na fotografiji pokazala se uravnoteženom i skladnom, vrijednom oponašanja.

Čitaj više  9 neobičnih ideja za najobičniju dnevnu sobu
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: