Kako kupiti jednostavnu tuš kabinu i ne požaliti

Tuš kabina bez funkcije masaže uopće ne mora biti jeftinija od slične, ali s ugrađenim mlaznicama. Jednostavna kabina bez visokotehnoloških funkcija može se kupiti za 10 i 100 tisuća kuna. Što određuje cijenu i za koji trošak možete kupiti stvarno dobar model?

Vodeći proizvođači tuš kabina koncentriraju se na kvalitetu materijala od kojih su izrađeni zidovi i tuš kabina, dizajn slavine i glave tuša, premaze koji odbijaju vodu i prljavštinu. Kao rezultat toga, prisutnost ili odsutnost mlaznica zaostaje i već malo utječe na konačnu cijenu.

Što utječe na cijenu?

Paleta, zidovi, vrata. Materijali od kojih su izrađeni zidovi i paleta, njegova dubina i dimenzije; vrsta profila, njegova završna obrada i ukrasni elementi; dimenzije kabine & # 40; što su njegove dimenzije veće, to se više koristi sirovina & # 41;, prisutnost sjedala i krova&pojačalo;; o svemu tome ovisi cijena tuš kabine. Osim toga, kabine više razine cijena opremljene su ventilacijom, temperaturnim senzorima, pozadinskim osvjetljenjem, pa čak i radiom.

Dodatna kanta za kišu, slavina s termostatom — sve dodatne opcije povećavaju cijenu kabine.

Na slici: tuš kabina za tuširanje! 80 tvornice oceana. Dizajn Urbinati Carlo.

Prisutnost miksera. Modeli s ugrađenim tušem & # 40; stacionarni i / ili ručni & # 41; i mikser— konvencionalni ili termostatski, kao i tuš glava tipa kišni tuš.

Dizajner. Čak i mali i jednostavan dizajn modela poznatog dizajnera može biti nekoliko puta skuplji od ne manje kvalitetne i mnogo impresivnije veličine kabine.

Čitaj više  Toaleti: uređaj, materijali

Od 10 000 do 20 000 kuna.

Jednostavni modeli. Najjeftiniji tuševi dolaze u Rusiju iz Kine. Početna cijena jednostavnog modela bez krova sa zidovima od tankog stakla i plitkom paletom— 10 tisuća kuna. Prepoznatljive značajke takvih proizvoda: tanki profili, kratkotrajni mehanizmi, neupadljiv izgled, mala veličina. Međutim, u ovom cjenovnom segmentu postoje više ili manje kvalitetni modeli. Morate ih potražiti u"najnižem" ozbiljne tvrtke iz Poljske, Kine, Češke, Slovenije, Njemačke i Južne Koreje.

Od 20 000 do 30 000 kuna.

Stiren zidovi i plastični profili bit će jeftiniji od kaljenog stakla i kromiranog čelika ili anodiziranog aluminija.

Na slici: tuš kabina Ace-Ace tvornica ACE.

Kvalitetniji proizvodi. U ovoj cjenovnoj kategoriji predstavljene su kabine koje se izvana ne razlikuju mnogo od gore opisanih. Njihova glavna prednost— kao izrada. Staklene ploče su deblje; profili koji drže pregrade i vrata su sigurniji; vodilice i šarke izrađene su tako da se vrata lako otvaraju, a kada su zatvorena, čvrsto se uklapaju u tijelo. Osim toga, dostupni su modeli opremljeni tušem & # 40; gornji & # 41; tuš. Izbor boja i završnih obrada ovdje je širi, veličina kabina je veća, imaju krov, police, ugrađena ogledala i druge"udobne" opcije.

Od 30 000 do 50 000 kuna.

Visoka kvaliteta, puno opcija. Paleta u takvim modelima može biti izrađena ne samo od akrila i emajliranog čelika, već i od keramike ili umjetnog kamena. Zidovi i vrata— od debelog kaljenog stakla, ponekad s premazom otpornim na prljavštinu. U ovom cjenovnom segmentu pronaći ćete nekoliko modela s elektroničkim upravljanjem, ugrađenim ventilatorom, radiom, aromaterapijom i pozadinskim osvjetljenjem. Moguće je odabrati prostranu tuš kabinu svijetlog ili nestandardnog dizajna.

Od 50 000 do 150 000 kuna.

Originalnost oblika i dizajna. Preko pedeset tisuća ide uglavnom"dizajner" proizvodi. Tako, na primjer, kabina može izgledati kao spirala & # 40; gledano odozgo ) ili imaju dva odjeljka— «suho", gdje se presvlače i"mokri", u kojem je instaliran tuš. Nekonvencionalni materijali često se koriste za ukrašavanje— drvo, nehrđajući čelik, prirodni kamen. Ali model neće nužno biti prkosno originalan. To može biti jednostavno besprijekorno dizajniran i dobro izrađen komad izrađen od vrhunskih materijala. Jamstvo za to neće biti godinu ili dvije, već svih deset godina. Na raspolaganju su vam modeli iz Hueppe ( Njemačka & # 41;, IDO ( Finska & # 41;, Inda, Lineatre, Internet & # 40; Italija & # 41; et al.

Čitaj više  Važne nijanse izbora Tuš Vrata

Kabina vrijedna 100 tisuća i više može se razlikovati originalnim dizajnom ili može biti besprijekorno izvedena minimalistička konstrukcija izrađena od visokokvalitetnih materijala.

Odabiremo tuševe

Tuš kabina za tuširanje 210 iz kolekcije AIMP marke AIMP Tuš kabina za tuširanje 06 iz kolekcije AIMP marke AIMP Tuš kabina za tuširanje
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: