Victorian uzorci Ace&Ace

Naslijeđe prerafaelita: nova kolekcija tkanina i pozadina asa iz marke asa&asa pojavila se u salonima asa.

Tvrtka Amain&Amain još jednom odaje počast majstorstvu svog osnivača– poznati engleski umjetnik i dizajner. I po treći put ponovno pokreće seriju tkanina i tapeta za koje su dekori precizne reprodukcije i moderne interpretacije uzoraka koje je stvorio sam legendarni umjetnik i njegovi učenici. Kolekcija se sastoji od 10 tiskanih platna pogodnih za presvlake i dekor, 9 vrsta tapeta i 5 vezenih Tkanina obojenih u sočne i tople nijanse Ama&ama.

Središnji dio kolekcije– slikarsko platno. Kreirala ga je vodeća dizajnerica asa & asa Alison Gee, temeljena na vezenju asa temeljenom na Svetom gralu, na kojem je radio Morrisov učenik, a kasnije i umjetnički direktor tvrtke j. G. Derle. Mnogi cvjetni uzorci dizajnirani su na temelju dekora keramičkih pločica koje je svojedobno stvorio sam Vilijam Morris.

Na slici: vodeća dizajnerica asa & asa Alison Gee & # 40; asa ) stvara platno temeljeno na vezenju asa.

Posebno kreativni tim za Amaine & Amaine nadahnula je ideja da se javnost upozna s crtežima amaine & # 40; Morrisov omiljeni dekor nadahnut indijskom kulturom– nacrtani pupoljci tetrijeba montirani na mrežu tankih stabljika & # 41; i Ainis & # 40; uzorak koji prikazuje pokretne, isprepletene alge koje je stvorio J. G. Derle 1901 & # 41;. Kolekcija tkanina i pozadina od asa do asa i asa danas se može naći u salonima Engleskog dekora asa U Zagrebu i Sankt Peterburgu.


Doznajte adrese salona.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: