Rusi dolaze

Turski brend Aina najavio početak suradnje s mladom ruskom dizajnericom dimom Loginov. Tvrtka će kolekciju koju je stvorio predstaviti sljedeće godine.

Dizajner Dima Loginov ( vidi. Panična opera u Parizu od 16.08.2010 ) smatra se jednim od najperspektivnijih mladih autora. Nedavno je diplomirao na Međunarodnoj školi dizajna i već je osvojio nekoliko prestižnih nagrada za dizajn: asa u Los Angelesu i ASA u Parizu. A talijanska tvornica Ipasina lansirala je u proizvodnju svjetiljke koje je izumio.

Ovo je moje prvo iskustvo " kontakta s keramičkim pločicama i uzbuđen sam što mogu raditi s novim materijalom. Do sada sam dizajnirao stotinjak sličica za Animeas, a većina je odabrana za proizvodnju. Kad mi je predstavnik tvrtke prišao na sajmu u Milanu i pozvao me na sastanak nakon toga, priznajem da nisam očekivao da će ponuda biti tako ozbiljna. Međutim, započeli smo s radom i nadam se da će naš odnos rasti.

Krajem 2010. godine, press služba za internetsko novinarstvo najavila je početak suradnje s mladim dizajnerom.
Direktor marketinga tvrtke Berna Erbile napomenuo je:"očekujemo da će nam zajednički projekt s dimom Loginov pomoći da proizvod objavimo za dio ruske publike."— imućni mladi ljudi koji razumiju dizajn i vole posebne stvari. Očekujemo da će kolekcija biti uspješna ne samo u Rusiji, već i širom svijeta.".

Tvrtka Amaina proizvodi Vodovod i tradicionalno privlači inovatore velikih imena kao što su Ross Lovegrove & # 40; Amain & #41;, Matteo tun & # 40; Amain ), Defne koze & # 40; Amain & # 41;, Studio Amain i drugi.
Nova kolekcija pločica s pločicama dima Loginova prvi će put biti predstavljena javnosti U Zagrebu na međunarodnoj građevinskoj izložbi 2011.

Neki od predmeta iz najnovijih kolekcija u vezi s oceanom.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: