Jesenski noviteti već su u NASA-i

3. rujna u trgovini Amapa održana je prezentacija jesenskih kolekcija tkanina i tapeta AMAP&AMAP.

Nove jesenske kolekcije tekstila i tapeta predstavljene su gostima trgovine asa koji su 3. rujna 2015. prisustvovali prezentaciji tvrtke asa&asa. Riječ je o kolekciji tkanina i pozadina od strane dizajnera Mateja Vilijamsona i kolekciji Tekstila i tapeta od strane poznate dizajnerice interijera Nine Campbell.

Na fotografiji: organizatori prezentacije-Aleksej Eliseev & # 40; vlasnik salona Amaina & # 41; i Agnesa viragova & # 40; Ama &ama).

Tkanine i tapete u boji u trendu– žad, koralj, breskva, tirkiz, Fuksija, sočna trava, akvamarin. Egzotični ukrasi ( Flamingosi, papige, leptiri, divlji oceloti, paunovo perje, tropsko lišće i voće & # 41; povezani s Kubom iz doba Heminguea. Pozadine i tkanine sa svijetlim dekorom nadopunjuju jednobojni Tekstil iz serije. Također u kolekciji su bile i tkanine za presvlake u Kini. Inspiracija za tkanine i tapete na Internetu bila je dizajnerska jesenska kolekcija odjeće.

Tekstil i pozadine– to su egzotični uzorci, tradicionalni orijentalni ukrasi. Dizajnerica je bila inspirirana putovanjima svog ujaka Stratfordskog akvarela Heli Hutchinson Caitlee kroz istočne zemlje. Na primjer, dizajn tkanine u svemiru temelji se na uzorku ukrasa deve. Tekstil i tapete s uzorkom savršeno se slažu s triom baršunastih tkanina Aranija, Aranija, Aranija u ključnim bojama omiljene palete Nine Campbell: malina, Maslina, koralj i gorka čokolada.

Jesenske novosti asa & asa već se mogu naručiti u trgovinama Engleskog dekora asa.


Doznajte adrese salona.

Čitaj više  Prezentacija kolekcije Ace+Ace
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: