Kako izbjeći trošenje previše vremena na odabir pozadine

Tapetiranje je gotovo završna faza popravka prostora. Lijepljenje tapeta obično ne oduzima puno vremena. Više se troši na odabir i traženje željenog uzorka. Vlasnici stanova u kojima se popravljaju moraju pregledavati mnoge izložbe u raznim građevinskim trgovinama kako bi pronašli ono što im se sviđa.

Sigurno će mnoge iznenaditi bogat asortiman tapeta na ( /Ina-Ina ), što pokazuje koja je moguća raznolikost boja, uzoraka i materijala platna. Da se ne biste izgubili u svemu tome, trebali biste jasno definirati svoje sklonosti i ocrtati barem obrise onoga što trebate pronaći. Ako cilj pretraživanja nije jasno naznačen, tada možete dugo hodati u krug, a da pritom ne napravite konačni izbor.

To posebno pažljivo pristupaju žene koje osiguravaju da se u svakoj sobi stvori jedinstvena atmosfera udobnosti i udobnosti.

Kriteriji po kojima se odabiru tapete:

  • Korištena soba. Ako je ovo kuhinja, onda nema mjesta za spavaće nijanse. Također biste trebali voditi računa o kupnji materijala za tapete otporne na vlagu i deterdžente.
  • Površina. Neravnine na zidovima, jame i grbe– razlog za odabir komada izrađenih samo od netkanog ili vinilnog materijala.
  • Koliko sunca u zatvorenom prostoru. Ako je ovo sjeverna strana, tada je neprihvatljivo zalijepiti sve u tamne tonove. Soba već ima malo sunčane boje. Ako ima puno svjetla, tada morate uzeti proizvode s dobrom otpornošću na svjetlost.
  • Razina vlage. Zidovi imaju tendenciju disanja. Ako je ventilacija loša, trebali biste odabrati ili papirna platna ili na bazi papira.
  • Trajnost. Kućni ljubimci i djeca provjeravaju snagu svega što je u kući. Bolje je ako je pozadina otporna na kidanje i uvijek se može prati.

Ne treba se bojati eksperimentirati

Sada postoje mnoge mogućnosti za diverzifikaciju interijera. Alternativno, na odabranim mjestima možete zalijepiti foto tapete na zid. Izbor crteža za slike danas se nudi najbogatiji. Ako želite, možete odabrati vlastitu fotografiju koju će dizajneri obraditi tako da se može primijeniti na pozadinu. Za njihove naljepnice odabrana su mjesta na kojima će stajati najmanje namještaja. Ova mjera vam omogućuje da vizualno proširite sobu i učinite njezin dizajn potpuno jedinstvenim autorovim stilom.

Čitaj više  Polaganje estriha: korak po korak majstorska klasa
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: