Značajke izvorne parfimerije i njegove razlike od lažnog

Značajke izvorne parfimerije i njegove razlike od lažnog

Danas se dragi duhovi borili kao često kao označena odjeća, a ponekad je moguće spotaknuti nakon lažnih ponekad u velikim trgovinama. Kako bi se izbjegla neugodna situacija, važno je naučiti razlikovati izvornik iz loše kvalitete kopije.

Osobine

Izvorni, također je licenciran, parfimerija se uvijek proizvodi u poduzećima u vlasništvu jednog ili drugog branda. Na primjer, ženski francuski okusi mogu se proizvoditi samo u francuskim tvornicama s pristupom patentiranoj tehnologiji i primili pravo na provedbu gotovog proizvoda. U slučaju kada je lijek stvoren pod licencom u drugoj zemlji, već se radi o proizvodnji kopija. Značajke izvornih proizvoda mogu se smatrati na primjeru duhova Lacostea.

 • Tvrtka prodaje parfeme samo uz najmanje 30 mililitara, tako da su svi spremnici manjih veličina lažni.
 • Poklopac se ne bi trebao družiti, a kada je zatvaranje potrebno je objaviti dobro čule klik.
 • Glatka i gotovo ravna cijev za purmica blago se povlači na dno.
 • Logo – krokodil – nužno izgleda dobro. Životinja je očito izvučena sa svim detaljima, uglavnom oči i zubi. Gmazovi također sadrže rub bijelih i crvenih usta. Na velikim bocama obično se nalazi tekstilni logotip i temeljito se navlači na minijaturni.

Perfumery Proizvodi diorske marke također imaju vlastite značajke.

 • Zaštitni kôd se nanosi na dno ambalaže u donjem dijelu, a CD naljepnica je fiksirana na MICA strani.
 • Svi natpisi naljepnica obavljaju bijeli font, a linije na mat kartonu su označene pod kutom od 30 stupnjeva.

Na primjeru tih brandova možete vidjeti da je autentičnost parfema uvijek osigurana desetak različitih detalja.

Kriteriji provjere parfema

Čak i osoba koja nije profesionalna u ovom području može razlikovati izvorne duhove iz krivova, jer je sve potrebno vizualno.

Cleanofan pakiranje

Razumjeti je li toaletna voda stvarna, još uvijek možete u fazi raspakiranja. Kleafrički omot trebao bi biti vrlo čvrsto uklopljen u kutiju, bez oblikovanja “mjehurića”, bora i utrka. Važno je procijeniti kvalitetu materijala za pakiranje – to bi trebalo biti tanko, glatko i, naravno, transparentan. Širina šava, idealno ne prelazi 5 milimetara. Dobri duhovi Ova linija uvijek izgleda malo i uredno. Nepravilnosti i tragovi ljepila odmah će ukazati na lažni proizvod, jer su proizvođači zapečaćeni toplinskom metodom, to jest, grijanje. U pravilu, u gornjem dijelu, ili donji dio paketa izravno na celofan je okrugli pečat pečat – najčešće bijeli i crni font.

Čitaj više  Što je broj parfema i kako ga odabrati?

Neophodno je napomenuti da se neki proizvođači selektivnog parfimerije, kao što su L’Artisan Parfuduur, pakiranje Cellophane se uopće ne koristi.

Barkod

Odrediti autentičnost parfema također će biti barkod. Kombinacija crnih traka različitih širina s donjim brojevima nalazi se na ambalaži bilo kojeg proizvoda. Prvi likovi omogućuju da saznate zemlju proizvođača. Na primjer, kod Francuske odgovara brojevima “30-37”, pa ako je napravljen u Francuskoj napisan na boci, a brojevi su različiti, to znači da nešto nije u redu ovdje. Prve znamenke robe proizvedene u Sjedinjenim Državama i Kanadi moraju biti u skladu s sekvencama “00-09”, u Velikoj Britaniji – “50”, Italija – “80-83”, Njemačka – “400-440” i Španjolska – “84”.

Također možete pročitati informacije o barkodu pomoću posebne aplikacije koja prvo skenira slijed, a zatim ga dešifrira.

Serijski broj zabave

Na dnu kutije, u pravilu, batche kod se nalazi, to je serijski broj zabave. Sastoji se ne samo od digitalnih, ali i simbola slova, ali, dešifriranje, možete dobiti informacije kada je ovaj parfem napravljen. Batch kod ne može se jednostavno ispisivati ​​na paketu ili ljepljivom bijeloj naljepnici. Ili je implementirano u odnosu na papir, ili stavljen na prozirnu tanku naljepnicu, ili čak urezano izravno na površinu boce. Serijski broj mora biti isti i na spremniku i na paketu kartona.

Kartona unutar kutije

Možete naučiti o originalnosti robe u kartonu. Unutar licenciranog pakiranja, treba uvijek biti smješten dodatni list guste kartona, pričvršćivanje boce u statičkom položaju i zadržavanju njegovog integriteta. Možete provjeriti njegovu dostupnost u trgovini, lagano protresite kutiju. Ako stakleni spremnik visi, zveca i čini karakterističan zvuk, najvjerojatnije je to lažnjak. Usput, ovaj brod može obavljati ne samo od kartona, ali i plastike. U slučaju papiru, ona mora biti bijele boje, bez obzira na toplo ili hladno hlad. Krivotvorine obično karakterizira prisutnost prljave sive brod.

Čitaj više  Muscus u parfumeriji

Zemlja proizvođača

Parfume Proizvođač uvijek pokazuje izraz kao u Francuskoj ili Made in Germany. Font mora biti mala i čitak. Ako ova informacija je potpuno odsutan, ona je smanjena u Francuskoj ili Italiji ili zamjenjuje neshvatljivo Pariz-London-New York-Moskva ili Poljska-Francuska, koja je, ima smisla razmišljati o autentičnosti proizvoda.

Informacije o paketu

Pakiranje obično sadrži sljedeće podatke: Naziv proizvoda – parfem, toaletne vode ili Perfum vode (Parfum / parfema, parfem de Toilette, Eau de Parfum), a za koje je namijenjen za žene, muškarce i oba spola (unisex). U nastavku je moguće imati podatke o kapacitetu kapaciteta i proizvođaču. Lažni proizvodi se često nalaze natpise s pogreškama upisa ili pravopisa. Na primjer, može biti preskakanje, zamjena ili udvostručavanje znakova (Eau de Wastele umjesto eau de WC, Eau de Parfume umjesto Eau de Parfuma), kao i dodavanje ili uklanjanje dijakritičkih znakova karakterističnih za mnoge europske jezike. Često proizvođači krivotvorica mijenjaju izvorno ime ruskom transkripciji. Usput, vrijedi obratiti pozornost na znak ekološke ambalaže – to jest, nekoliko raznobojnih strelica koje čine krug. U izvorniku, crni element se uvijek nalazi na vrhu svjetlosti.

Cijena

Razlog da bude alevan može biti trošak parfema. Unatoč popustima, prodaji i zalihama, izvorni parfemi i dalje se mogu prodavati u dva ili tri puta jeftinije od stvarne cijene, jer oni sami imaju visoku cijenu cijenu. Previše niska cijena – lažni znak.

Osim navedenog, trebate obratiti pozornost na druge pojedinosti.

 • I tekst, a grafika prikazana na paketu treba se razlikovati dobrim crtežom. Važno je pratiti boju fragmenata boja biti svijetla i ujednačena, a reljefne slike su očito obrađene na granicama konveksnog i konkavnog. Nije dopuštena nikakva podmazana ili ne tiskana slova. Trajna boja ne može nositi od dodirivanja prstiju.
 • Unutar kutije treba biti boca od visokokvalitetnog stakla. Siromašni ako se otkuli nalaze na površini, ogrebotine ili neke deformacije.
 • Važno je da se poklopac tako čvrsto šalje kako bi ga zadržao za to, boca se može čak i podići. Elegantna cijev za pulverizaciju mora biti praktički neprimjetna.
 • Na prva dva tlaka, uređaj prirodnih duhova obično radi u uplašenom – umjesto tekućine, zračnog lišća, a tek tada počinje aroma.
 • Razlikujte originalni ovaj proizvod ili ne, moguće je u boji duhova. Fakes često posjeduju neprirodno svijetlu nijansu, ili se čini krhkom. Zasićene kisele tonove nalaze se samo u laupi, dok se boja izvornog raspoređuje od lanu do tamno žuta, a ponekad se to događa blago zelenkasto, ljubičasta ili ružičasta.
 • Parfem mirisa ne može biti previše oštren i neugodan. Mjehurići koji proizlaze iz tresenja boce ne smiju se odmah otopiti, ali s vremenom.
 • Veličina ovog parfema uvijek je fiksna, a dostupne opcije mogu se vidjeti na službenoj web stranici marke. U pravilu, u slučaju parfema i WC-a, govorimo o bocama od 30 do 100 mililitara, a izvorni duhovi su 7,5 ili 15 mililitara. Köln se može prodati u većim formatu. Međutim, postoje neke iznimke – compact verzije postoje od brandova Salvador Dali, Escada i Victoria s tajnom. Sadržaj boce mora biti homogena. Sediment u novim duhovima ne može biti.
Čitaj više  Ženski parfem s aromom crne ribize

Gdje kupiti?

Unatoč činjenici da ponekad fake prodaju čak iu prisamnim trgovinama, još je bolje da se izbjegne štandove bocama Chanel 500 rubalja i kontaktnih mjesta s dobrom reputacijom.

Osobito često proizvodi su falsificirani u malo poznatih online trgovinama, tako da nešto naređuju na nevereviranom mjestu, što se zagrli po maloj cijeni, ne vrijedi.

Replike gotovo nikada ne čine dobavljače pojedinih robnih prodavaonica, kao i luksuznih institucija. Velika prednost kupovine u dokazanim mjestima je sposobnost istraživanja potvrde o sukladnosti. Ovaj dokument je dužan pokazati na prvom zahtjevu kupca. Ovaj certifikat ima pečat mora biti “mokar” i nije kopiran. Saznajte da će se to pokazati, gledajući u dokument malo pod kutom – slika će se povećati malo iznad površine.

Značajke izvorne parfimerije i njegove razlike od lažnog u video ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: