Što su jeseni vijenci na glavi i kako ih napraviti?

Što su jeseni vijenci na glavi i kako ih napraviti?

Jeseni vijenci su izvrstan ukras koji se može koristiti za fotografiranje ili stvaranje izvorne slike. Stvoriti tako lijepu rukotvorinu s vlastitim rukama možda čak i dijete. Glavna stvar je pristupiti kreativnom procesu s fantazijom.

Osobine

Jesenski vijenac na glavi može biti napravljen od bilo kojeg djevojke. Da biste stvorili takav nakit, možete koristiti lišće, grane, bumps, kao i bobice ili orašaste plodove. Nadopunjuju takve obrte s umjetnim bojama, lukovima i kuglice.

Prethodno, vijenci su koristili ljudi kao punjenja. Lišće i grane za njih su vrlo pažljivo pokupili. Vjeruje se da svaka od njih ima svoju svetu vrijednost.

Dakle, na primjer, vijenci hrastovog lišća simbolizira neustrašivost, a javor je pomogao da stekne mirnu ravnotežu.

Sada vijenci koriste kao normalan ukras. Oni su lagani, praktični i mogu služiti svojim vlasnicima mnogo duže obrta iz običnih boja. Takvi vijenci mogu se staviti na jesensku kuglu, matinej u vrtiću ili bilo koji drugi odmor.

Pregled vrsta

Prije nego što počnete stvarati obrte, morate znati koji vijenci mogu biti izrađeni vlastitim rukama i što je potrebno za to.

Od prirodnih materijala

Materijali koji se koriste za stvaranje jesenjih vijenaca.

 • Lišće. Da bi se listovi fleksibilni i sjajni, moraju se temeljito isprati pod vodom i staviti u paket s pričvršćivačem. Tu je potrebno dodati malo vode i glicerola u omjer od 1 do 2. U ovom obliku, listovi ostaju dan u hladnjaku. Nakon toga su uklonjeni iz paketa i dobro suha.

 • Šiljaci. Ovaj materijal se također može pripremiti unaprijed. Vijenci od lišća s dlikelets izgledaju vrlo lijepo i dobivaju prilično voluminozan.

 • Stvari. Vijenci iz takvih zdravih materijala dobivaju se jednostavna, ali atraktivna. Iz grana možete tkati mali obod, koji je pogodan za djecu i odrasle.

 • Shishki. Suha smreka ili borova je pričvršćena na osnovu proizvoda s pištoljem za ljepilo. Tako da vijenac takvog materijala više svečano izgleda, rubovi konusa mogu slikati srebrnu boju ili posuti iskrenjem.

Ukrasite obrta u takvom stilu mogu biti usitnjeni cimet, bobice, konusi ili prave matice.

Umjetna

Čraka jesenskog stila može biti izrađena od umjetnih materijala. Dobivaju više izdržljiviji i izdržljiviji. Da biste stvorili vijenac za odmor, možete koristiti ili obojenu krpu. Ukrasite takav obrt šik volumetrijske banta od baršuna ili atlasa.

Kako to učiniti sami?

Tako da je vijenac najljepši od prvog puta, morate unaprijed znati kako pravilno tkati obrt iz različitih materijala.

Od listova i drugih prirodnih materijala

Za stvaranje jesenskih obrta od lišća možete koristiti konvencionalni pali listovi. Oni moraju biti prikupljeni unaprijed i dobro suhi. Lišće mora biti uredno i netaknut. Dakle, da ne gube atraktivnost tijekom vremena, oni vrijedi “lifeed” u parafinu. Za to je konvencionalna svijeća zgnječena na grateru. Rezultirajuće čipove rastopile se u vodenoj kupelji i umočite svaki letak u ovoj tekućini. Nakon toga, radni komad je dobro osušen.

Osnova takvog vijenca također treba biti pripremljena unaprijed. Za to možete koristiti breze ili crtični grane. Ne smiju biti suhi. U ovom slučaju, grane će se slomiti dok ih pokušavate saviti. Rad na kolijevci se sastoji od nekoliko faza.

 1. Grane se čiste iglice i kuja koristeći oštri nož.
 2. Odvajanje 3-5 grana, moraju biti uredno povezani s komadom užeta ili lana.
 3. Ostatak grana je trudna u ovaj tanki okvir. Potrebno je to učiniti sve dok se proizvod ne prilično jak i volumetrijski.
 4. Ready Bezel stavio je pod noćenje cijele noći.

Ujutro možete početi pričvrstiti lišće u bazu. Učinite to uz pomoć ljepila ili bilateralnog viskija. Vijenac će biti višeslojni i lijep.

Od trave i žitarica

Takav ukras za djevojku može tkati iz konvencionalne vinove loze. Odrežite ga bolje prije početka rada. U ovom slučaju, vino će biti lijepo.

Ukrasite vijenac, koristi se lišće, bilo bitno bilje i šipiset. Materijali se moraju unaprijed pripremiti. Bilje bi trebalo biti sastavljeno ljeti, vezanjem u snopove i fiksirano s gumom. Da biste ukrasili obrte, možete koristiti lavandu, ružmarin i metu. Snopovi mirisnih biljaka primjenjuju se na prstenove vinove loze i mljevenjem s žicom.

Dopuniti pripravak osušeni lišće odgovarajuće veličine.

Nakon rada s prednjim dijelom bit će dovršen, možete početi ukrasiti stražnji dio vijenca. Slijepite biljke Savjeti i žice moraju biti pažljivo podvrgnuti bazi grana. Sve je suvišno podrezivanje uredno.

Ova jednostavna rukotvorina na temu “jesen” također se može dodati u jesenske boje. Vijenac će biti lijep i voluminozan.

Od papira

Listova časopisa ili nepotrebnog papira ispadne čvrste temelje za vijenac. Učiniti ga vrlo jednostavnim. Za početak papira, morate okretati potreban broj cijevi. Tkati krug njih nije teže nego iz običnih grana. Dakle, da se okvir ispostavi da je izdržljiv, cijevi bi trebale biti zalijepljene zajedno sa Scotching ili ljepilom.

Na takvom izratku možete montirati bilo koji nakit. Tako da izgleda atraktivnije, može biti prekriveno slojem boje ili dripe tkaninom.

Fetra

Pogodan za stvaranje jesenskih obrta i mekanog filca. Prodaje se u većini trgovina za kreativnost. Materijal tanki i jednostavan. Proces stvaranja jesenskog vijenca iz osjećaja sastoji se od nekoliko faza.

 1. Prvo morate izrezati osjetljive listove. Možete koristiti ovu žutu, narančastu, crvenu i smeđe.
 2. Ostaviti lišće realnije, akrilna boja smeđa boja na njima morate nacrtati pruge. Ako je previše gusta, mora biti mala pasmina s vodom.
 3. Spremne listove treba odgoditi da se osuši.
 4. Od komada guste kartona, morate odrezati krug promjera 25 centimetara. Povlačenje s ruba 4-5 centimetara, unutar njega je potrebno za izrezivanje drugog kruga. Da biste to učinili, možete koristiti oštri nož za statistiku. Ispada gusti kartonski prsten.
 5. Dalje, morate uzeti komad konopca i konsolidirati jedan od njezina ruba na unutrašnjosti kruga, temelj je čistiti uže. Karton kroz sloj konopca ne može biti vidljiv.
 6. Sva ukrasa iz osjećaja mora se dobiti i nježno se razgraditi na prsten, stvarajući prekrasan sastav.
 7. Svaki od listova je pričvršćen za bazu s ljepilom.

Kada je sastav u jesenskoj temi bio spreman, ostaje nekoliko sati tako da je potpuno suha. Ovaj kreker možete ukrasiti bobicama ili čak malih polimernih žlijezda. Vijenac će biti svijetao i lijep.

Iz foamyrana

Vijenci iz foamerana uglavnom su slični osjećajima. Glavni razred na stvaranju takvih obrta nastavlja kreativnost sa svojom jednostavnošću i originalnošću.

 1. Prije svega, morate pripremiti predloške za stvaranje lišća. Koristeći ih, stvaranje dijelova za vijenac vrlo jednostavan. Foamuranske ploče izrezati lišće različitih oblika i veličine. Trebali bi dobiti mnogo. U ovom slučaju, vijenac će biti volumetrijski i lijep.
 2. Paint s tankim tasselom ili komadom ručnog tkanine na svakom listu mora crtati mala tijela i točkice. Tako da će izgledati realnije.
 3. Za montiranje lišća u bazu bilo je prikladnije, pridružuju se segmentima s dužinom žice od 5-6 centimetara. To se može učiniti uz pomoć ljepila ili, radeći male rupe na dnu lista.
 4. Rubovi letaka tretiraju se lakšim. Oni će se malo zakriviti. Rad s vatrom, morate biti iznimno uredan. Uostalom, foaamuran je vrlo lako zapaliti.
 5. Tada se listovi prikupljaju u malim buketima i pričvrstite jedni s drugima uz pomoć vikea.
 6. Zatim morate napraviti osnovu za budući vijenac. Da biste to učinili, koristite žicu od 40 do 60 centimetara. Uredno je presavijena polukrugom i napravite na krajevima petlje.
 7. Pomoću trake, ostavlja bukete treba pričvrstiti na podnožju žice.

Dakle, da je vijenac izgledao ljepši, može se pažljivo poprskati iskrenim sjajem. Ovaj ukras može postati dio izvornog jesenskog odijela.

Prekrasni primjeri

Da biste stvorili originalnu dekoraciju kose, trebate koristiti primjere gotovog rada kao izvor inspiracije.

 • Svijetli vijenac lišća i bobica. Takav skupni vijenac izgleda vrlo svijetao. Dekoracija kose savršeno pogodna za snimanje fotografija ili matine. Sastoji se od malih listova, grančica Rowan i sušenog cvijeća. Osnova vijenca ispod sloja jesenskog dekorata uopće nije vidljiva.

 • Dekoracija iz grana i lišća. Osnova ovog vijenca sastoji se od čvrsto tkanih grana. Prednja polovica je ukrašena obojenim listovima. Nadopunjuje zanat male luke prozirnog materijala.

 • Jesenski buket s lukom. Ovaj zanat je u velikoj mjeri sličan prethodnom. Prednji dio vijenca također je ukrašen svijetlim lišćem. U središtu vijenca nalazi se bulkalna zdjela svjetlosti. Komplementacija ukrasa sušenih kriški naranče, konusa i štapova cimeta.

 • Obrtovi iz FETRA. Takav jesenski vijenac s malim listovima izgleda vrlo elegantan. On će se svidjeti ljubiteljima jednostavnih ukrasa i minimalističkih slika. Prikladan takav vijenac kao dijete i mlada djevojka.

Prekrasan jesen vijenac ne smije biti bačen odmah nakon odmora ili fotografija. Može se spremiti u memoriju ili samo koristiti kao ukras.

Kako vagati prekrasan jesenski vijenac za fotografiranje, pogledajte u sljedeći video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: