Kako napraviti slajdove od kozmetike?

Kako napraviti slajdove od kozmetike?

Ovaj put je vrlo popularan kod djece, a ne samo da koristi takvu antistresnu točku kao tanak. Može se kupiti u trgovini, kao i kod kuće kod kuće kod kuće. Za ovu uporabu obični dekorativni ili napuštanje kozmetike. O tome kako napraviti klizač iz nje, čitati u članku.

Što se može koristiti?

Napravite slajd sebe kod kuće može biti iz raznih sastojaka. Dakle, možete jednostavno koristiti vodu i sol, brašno i gel za tuširanje, pranje posuđa i škrob, pjenu za brijanje, PVA ljepilo i natrijev tetraboriranje, pasta za zube, šampon i šećer, soda, bornu kiselinu i razne proizvode kože, među kojima postoji kozmetički.

Velika prednost mnogih kozmetičkih kompozicija je prisutnost vode, što pridonosi pričvršćivanju glavnih komponenti igračke, a također ga čini viskoznošću. I biljne masti i glicerin uključeni u anti-stres bi ga više elastična.

Da bi slajd kozmetike, morate pravilno odabrati kozmetički alat, koji se, u ovom trenutku, veliki skup je predstavljena na trgovine brojila. Najčešće za proizvodnju slide uzeti masku film ili kremu za ruke. Prilikom odabira alata, to vrijedi s obzirom na njegov sastav. Komponente koje ga sadrže može imati veliki utjecaj na izgled dječje anti-stres igračke.

U principu, najbolje je odabrati kreme s gustom dosljednost, koja je, osim toga, trebali biti hypoallergenic. Također preporučujemo da obratite pozornost na datum proizvodnje: kasni igračka objekt će biti neprikladan.

Istovremeno, napominje se da kupuju kreme s visokim troškovima je potpuno neobavezno. Za proizvodnju an antistresses jeftin staklenka s gustom kremom će biti sasvim dovoljno.

osim, Možete koristiti pjenu ili gel za pranje, kremu za brijanje, mousse za polaganje kose, pa čak i ukrasne kozmetike, uključujući ruž i sjaj, kao i sjene za oči. Naravno, kupnja preskupe kozmetike za izradu igračaka također ne vrijedi, jer kvaliteta igračaka ne ovisi o njegovoj vrijednosti. I također možete koristiti dječju kozmetiku.

Čitaj više  Kako napraviti ružičasti tanak?

Recepti

Krema za ruke

Da biste samostalno napravili Lysun od krema, trebate 2 žlice krema za ruke, jednu i pol žlice za pranje posuđa, 4 st. L. Baby ulje za tijelo i isto brašno. Da biste dobili boju igračaka s kompozicijom obično dodajte boju. Ako napravite igračku za malo dijete, preporuča se koristiti u proizvodnji samo onih komponenti koje su dokazane i neće moći izazvati alergije.

Recept kuhanje jednostavno. Prva stvar u spremniku miješa kremu za ruke i sredstva za pranje posuđa. Nakon toga, sastav dodaje brašno i, ako je potrebno, boju. U isto vrijeme, brašno se ne smije odmah gurnuti, ali uredno i ravnomjerno, a stalno miješaju smjesu kako biste se riješili kvržica. Dalje, potrebno je čekati za zadebljanje smjese, nakon čega je potrebno pušiti u dlanovima tako da postane mekano. Dodajte ulje prema potrebi.

Usput, brašno, po želji, može se promijeniti na škrob. Ova komponenta može eliminirati višak vode tako da vaša igračka postane elastičnija i gusta.

Ruž

Plus usne leži u činjenici da ima viskoznu teksturu, tako da je izvrsna komponenta za stvaranje lisuinea. Štoviše, ako koristite ruž za usne, onda je potreba za dodatnim stjecanjem boje nestaje sama po sebi.

Tako, Da biste stvorili slajd, trebat će vam 150 mililitara PVA ljepila, 1 cijevi za usne i 0,5 žličice natrija tetraborizma.

Ljepilo se mora izvući u spremnik, trebate dodati presavijeni ruž. Sve to treba biti žličica i miješati tako da smjesa postane homogena i bez kvržica. Nadalje, natrijeve tetraboriraju se dodaju komponentama, što doprinosi debljini mase. Nakon toga, klizač mora biti dobar u ruci. O spremnosti igračke će svjedočiti da se više neće držati dlanova.

Mousse za kosu

Upotreba u proizvodnji slajd mousse za kosu pomaže da se napravi anti-stres igračka.

Čitaj više  Vrlo jednostavni načini utora za kuhanje kod kuće

Trebate 1 žlicu PVA ljepila i istu količinu filma maske, 3 žličice glavne komponente, čajne žličice, kao i kap kozmetičkog ulja, 0,5 čajne žličice vode, koliko krema i 5 kapi natrijevog tetraborata.

U spremniku, prije svega, potrebno je sipati pravu količinu maske i ljepila PVA. Sve je to dobro pomiješano, nakon čega se u smjesu dodaje šašava kose. Zatim se doda škrob, dok stalno miješa masu. Nakon toga, preostale komponente se dodaju sastojcima, ako želite, možete im dodati boju. Konačno, sastav se uvodi tetraborat. Zatim, slajd se miješa u dlanovima. Spreman!

Sjenilo za oči

Obične suhe sjene za kapke različitih nijansi su izvrsna zamjena boja. Moći će vam pomoći da slikate igračku-lizun u željenu boju.

Tako, Za proizvodnju igračaka trebat će vam 50 mililitara ljepila i što više vode, 5 žlica pjene za brijanje, natrijeve tetraborirane i suhe sjene.

U spremniku je potrebno miješati vodu i ljepilo. U isto vrijeme, potrebno je jasno osigurati da ljepilo ide dobro, a sastav je bio homogen. Nakon toga se pjena dodaje u kapacitivnost, nakon čega je svatko dobro pomiješan, pokušavajući napraviti sastav homogenog i zraka. Zatim se u smjesu dodaje tetrabora. Igračka se miješa u rukama. Trebalo bi postati elastična, nakon čega se mora razgraditi na kalupima i pospite blisko srca za dobit. Nakon toga, smjesa se miješa i ponovno se miješa.

Spreman! Ako ste učinili sve ispravno i jasno u skladu s uputama, tada se slajd treba pokazati kao homogeni, sjena u isto vrijeme neće se pojaviti iz njega.

Maska

Maska-film za proizvodnju slajda je također izvrstan sastojak koji se može zamijeniti PVA ljepilom i osnovama cijele smjese. Trebat će 3 žlice glavne komponente i 2 žličice gela za pranje.

U spremniku, potrebno je izliti film maske i slijediti i gel za pranje. Sve to je potrebno dobro izmiješati i brzo, nakon čega ga je mijesiti i razbiti, tražeći masu da se gusta i elastična.

Čitaj više  Kako napraviti slajd od ljepila i natrijevog tetraborata?

Krema za pranje

Još jedan dobar alat pogodan za proizvodnju tvrdih i elastične lysuine. Trebat će vam samo jedna čajna žličica glavne komponente, 90 ml PVA ljepila, 5 kapi gela za pranje i čak kozmetičke ulje, kao i pola žličice natrij tetragano. Na zahtjev sastava možete dodati boju ili obične boje koje će dati svoje igračke željenu boju.

Za pripremu tobogana, prije svega morate miješati vrhnje i ljepilo dobro, nakon čega dodati boje i gel u smjesu. Sve to se miješa, zatim ulja i zgušnjivač dodaju. Dalje, masa je savršeno pomiješane, a lysun pažljivo mijesi u rukama.

Korisne preporuke

Tako da je vaša igračka visoka kvaliteta, nemojte koristiti kašnjenje kozmetike za njegovu proizvodnju. U suprotnom, njegove glavne kvalitete mogu se značajno pogoršati. Isto vrijedi i za druge sastojke u igračkama.

Često za cjelokupno i dobro zadebljanje mješavine zahtijeva veliku količinu vremena. Uglavnom traje najmanje 15 minuta.

Potrebno je posvetiti mnogo pozornosti na recepte u kojima je prisutan natrija tetrabora. Morate biti oprezni. Preporuča se da ga nježno i postupno dodati, jer doprinosi debljini masa i, ako se pomaknete na njega, tada se slajd može pokazati kao nisko elastični.

Ready igračka mora biti pohranjena u hladnjak, koristeći posebne hermetičke spremnike za to. U isto vrijeme, s razdobljem od 2-3 dana, potrebno je dodati malo slanu tekućinu tamo, inače klizač može sušiti. Ostavite ga na suncu iz istog razloga se ne preporučuje.

Kako napraviti slajd kozmetike sami, pogledajte u video.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: